Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Ove rase pasa su proglašene za najveće maze na svetu!

Ove rase pasa su proglašene za najveće maze na svetu!

2
PODELI
rase pasa petface

Znamo da je svakom vlasniku kućnog ljubimca njegov prijatelj najdivniji, najlepši, najumiljatiji, najdragoceniji. Neodoljivi, pogotovu kad su štenci, neke rase pasa su se izdvojile kao one kojima je maženje sve na svetu.

Neodoljivog pogleda, karaktera ili postupaka, na ovu listu su prema nekim istraživanjima dospele najveće maze u svetu kućnih ljubimaca:

1.Nemačka doga

rase pasa petface

Njena veličina ostavlja sve bez daha. Zovu je i nežni div. Iako je zaista ogromna, ova doga spasa u rase pasa sa najboljom naravi na svetu. Veoma je nežna, slatka, obožava decu, a za svoju porodicu “daje i život”.

2.Bostonski terijeri

rase pasa petface

Pre svega ogromni prijatelji. Ponekada su nestašni i naprave nered, ali ne možete ostati dugo ljuti na njih jer sva negativnost odlazi kada vas pogleda svojim velikim očima. Njihovo ponašanje je smešno i jedinstveno i uvek je sa njima zabavno. Savršeni su za stan, jer oni ne vole da provode previše vremena napolju. Radije će se šćućuriti uz vas I dati vam do znanja da maženje može da počne.

3.Bokseri

rase pasa petface

Možda I “nasjtrašniji” na prvi pogled. Ukoliko duže od 3 sekunde gledate u njihove oči, shvatićete kolike su oni zapravo maze. Oni će biti srećni sve dok ih obasipamo ljubavlju i pažnjom i dok ih tretiramo sa poštovanjem. Zbog svog visokog nivoa energije i razigranosti, ovu rasu neki nazivaju “Petar Pan”. Jednostavno ne postoji način da ih ne volite.

4.Mastif

rase pasa petface

Naspram bostonskog terijera, ali I ostalih malih rasa, ovaj gigant može da dostigne čak 200 kilograma! Uprkos svojoj veličini i donekle zastrašujućim izgledom, ovi psi su veoma ljubazni, mirni i tihi i uživaju da provode vreme sa svojom porodicom. Ukoliko vam ne smeta količina njihove balavosti, mastifi su broj 4 kada je maženje u pitanju!

5.Mops

rase pasa petface

Za njih često kažu da su plišane igračke koje obožavaju da se maze i da se nose po rukama sa puno dostojanstva. Njihova lica sa dubokim borama i velikim tamnim očima neće vas osvatiti ravnodušnim i sigurno će vas nasmejati. Više vremena provode u lizanju sebe, vlasnika, ali i objekata kao što su jastuci i tepisi. To je deo njihove ličnosti i ne možete ništa da uradite povodom toga.

Top pet je pred vama, iako ponavljamo – na ovu listu treba uvrstiti mnoooogo više ljubimaca. Naravno I onih bez pedigrea.

rase pasa petface

Mnogo je takvih bilo I na našem Pet Party-ju I sa ponosom možemo reći da su najveće maze bile I deo našeg partijanja. I upravo su oni sada na listi za dobijanje titule PETFACE BEOGRADA.

Da li će vas osvojiti mopsom prepoznatljiv pogled ili karakter bostonca – na vama je. Treba samo da posetite album

PETFACA BEOGRADA

I da glasate za naše četvoronožne maze! Čekamo vas!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime