RAJ ZA PSE: Posetite veliku reviju pasa sledeće subote u Delta City-ju!

revija pasa: Narednog vikenda, Delta City biće epicentar jednog velilkog spektakla. Naime, jedini pet friendly šoping centar kod nas ugostiće pse svih uzdrasta i rasa, 14 maja od 12 časova.

Ovako smo se družili u Delti na velikoj reviji mačaka u februaru!

Revija pasa koja se organizuje u Delti, već je postala tradicionalno druženje pasa i njhovih vlasnika. Kao i uvek, dobrodošli su svi – veliki, mali, lajavi, stidljvi, rasni, mešanci, šareni, štenci. Uslov je da se prijavite i da pripremite najluđi stajling, a sve ostalo je naša briga.

revija pasa petface

Naj ljubimci će biti birani u tri glavne kategorije: štenci (do 15 meseci), odrasli psi i mešanci, dok će se i ovog puta, u okviru zabavne kategorije, birati najšarmantniji pas i gazda, najsličniji pas i gazda, najlajaviji pas, najveseliji pas, najtršaviji rep, najneposlušniji pas, najpseći pogled, „Maza i Lunja“, ali i psi sa posebnim talentima.
Na našoj velikoj reviji pasa, i ove godine očekuje vas sjajna atmosfera kao i najukusnije posluženje koje je za vas pripremio Natural Trainer.

Prijavite vaše pse za jednu od takmičarskih kategorija na Info-pultu Delta City-ja, do 13. Maja, osvojite Natural Trainer nagrade, a prilikom prijave, molimo vas da ponesete i pasoše vaših ljubimaca.

Ne znamo za vas, ali mi ne možemo da dočekamo subotu.