Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET RAJ ZA PSE: Posetite veliku reviju pasa sledeće subote u Delta City-ju!

RAJ ZA PSE: Posetite veliku reviju pasa sledeće subote u Delta City-ju!

0
PODELI
revija pasa petface

revija pasa: Narednog vikenda, Delta City biće epicentar jednog velilkog spektakla. Naime, jedini pet friendly šoping centar kod nas ugostiće pse svih uzdrasta i rasa, 14 maja od 12 časova.

Ovako smo se družili u Delti na velikoj reviji mačaka u februaru!

Revija pasa koja se organizuje u Delti, već je postala tradicionalno druženje pasa i njhovih vlasnika. Kao i uvek, dobrodošli su svi – veliki, mali, lajavi, stidljvi, rasni, mešanci, šareni, štenci. Uslov je da se prijavite i da pripremite najluđi stajling, a sve ostalo je naša briga.

revija pasa petface

Naj ljubimci će biti birani u tri glavne kategorije: štenci (do 15 meseci), odrasli psi i mešanci, dok će se i ovog puta, u okviru zabavne kategorije, birati najšarmantniji pas i gazda, najsličniji pas i gazda, najlajaviji pas, najveseliji pas, najtršaviji rep, najneposlušniji pas, najpseći pogled, „Maza i Lunja“, ali i psi sa posebnim talentima.
Na našoj velikoj reviji pasa, i ove godine očekuje vas sjajna atmosfera kao i najukusnije posluženje koje je za vas pripremio Natural Trainer.

Prijavite vaše pse za jednu od takmičarskih kategorija na Info-pultu Delta City-ja, do 13. Maja, osvojite Natural Trainer nagrade, a prilikom prijave, molimo vas da ponesete i pasoše vaših ljubimaca.

Ne znamo za vas, ali mi ne možemo da dočekamo subotu. 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.