PROTEST: Rijaliti „Zadruga“ uvela majmunčeta Mikija, JAVNOST OGORČENA!

U rijaliti Zadruga sinoć je ušao majmun Miki. Prostor će deliti sa 32 učesnika, među kojima su jedna starleta, pevačica, blogerka, misica. Osmomesečna beba majmuna tamo će ostati do punoletstva. Majmunče je, prema pisanju žutih medija, sa Mitrovićem od rođenja, a vlasnik “Pinka” je otkrio da je pronašao i Mikijeve roditelje.

PROTESTNO PISMO „PINKU“: Pas je žrtva na „Farmi“ – izvedite ga ODMAH!

-Evo, idemo u tvoju sobicu. Tu je kolevkica (kavez). Tu ćeš da spavaš sa njima, rekao sam ti, bićeš pametniji od njih, obraćao se vlasnik „Pinka“ Mikiju, dok ga je držeći za lanac oko vrata spuštao u kavez u kome će životinja biti i zatvorena!

rijaliti Zadruga petface

Ovo je za sve ljubitelje životinja bila skandalozna odluka, pa je povodom toga „Koalicija za Zivot Srbija   No kill coalition“ izdala saopštenje, tražeći da se HITNO životinja pusti iz ovog rijalitija. Saopštenje prenosimo u celosti:

-Oštro se protivimo svakom iskorišćavanju nevinih životinja u svrhu sticanja profita. Učesnici rijaliti šoa, imaju pravo izbora. Ljudi su, imaju pravo glasa, a svoj obraz i čast je njihov problem. Ali, korišćenje životinja, za koje Zakon o dobrobiti kaže da se ne smeju izlagati mučenju , povredama i stresu, i da je to kažnjivo, član 269 Krivičnog zakonika, ne dolazi u obzir. Ako je nedovoljno dvonožnih majmuna u ovakvim predstavama, dovedite ih još. Rado će se odazvati, lepo su plaćeni. Životinje ostavite na miru. Nije mesto bebama životinja, koje sa ovakvim igrama Hleba i Igara za gladne narodne mase, a nivoa gladijatorskih borbi od pre 18 vekova, nemaju ništa zajedničko u 21om veku, da tu budu. Sramite se, napisali su u saopštenju.

KRIVIČNA PRIJAVA: Poznati srpski pevač priznao: „Gazdinog psa sam udario. Plakao je kao dete“!

Da li je jednoj životinji mesto u kući, u kojoj se samo nakon nekoliko sati od ulaska dogodilo i prvo fizičko nasilje? Rijaliti formi u kojoj preovlađuju vika, fizički obračuni, glasna muzika,…

Nadamo se da će nadležni odreagovati, da će Miki biti tamo gde mu i jeste mesto, a da će rijaliti ostaviti onome u ko u njemu i uživa,..Životinje u kavezima sigurno ne,..

Mnogi ljubitelji životinja iz cele Srbije pozvali su na bojkto ovog televizijskog šoua.

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0