Naslovna VESTI PSI (NE)OČEKIVANO OD NJE: Rijana udomila psa sa ulice!

(NE)OČEKIVANO OD NJE: Rijana udomila psa sa ulice!

0
PODELI
rijana udomila psa petface

Rijana udomila psa – naslov je koji poslednjih dana krasi naslovne strane stranih medija. I oni su iznenađeni kao i mi. Ne, naravno da nismo iznenađeni time što se ona nalazi na naslovnoj strani, ali povod je ono što izaziva iščuđavanje. A ovoga puta mislimo da je iznenadila i sebe – iz provoda je kući povela psa.

Navikli smo od Rijane da se nalazi u pod budnim okom kamera i da gotovo svakodnevno možemo pročitati sve o njoj. Ona ne prestaje da intrigira svet svojim ponašanjem, kako na sceni, a tako izvan nje. Ova „nevljala devojka“ neprestano privlači pažnju svojim divljim ponašanjem, iznenadnim promenama stajlinga i frizura, momcima sa kojima izlazi,… Njene fotke iz provoda prikazuju je u najluđim izdanjima. Ovoga puta je uradila nešto zbog čega je neće biti sramota i zbog čega je stekla još više fanova širom sveta!

Okolnosti pod kojima se ceo događaj zbio, sasvim su šturo objavljene. Ono što znamo je da je pevačica bila u provodu sa desetak prijatelja u jednom klubu u Los Anđelesu. U jednom trenutku, otišla je do toaleta i vratila se sa štenetom.

rijana udomila psa petface

Dok je stigla do kuće, već je stigla da mu obezbedi toplo mesto i hranu. Ona je ubrzo obavestila svoje fanove o utiscima iz izlaska i pohvalila se da ima novog prijatelja koga je nazvala Pepe. Povodom celog događaja ona je kratko i jasno izjavila:

-Otišla sam do toaleta i negde tamo, on je samo natrčao na mene.

Ono što ne znamo da li se neko oglašavao povodom nestalog šteneta, ali ono što definitivno znamo da mu kod pevačice ništa materijalno neće nedostajati.

Ne možemo da ne zaključimo da je ovaj gest svakako nesvakidašnji i da se savršeno uklapa u Rijanino spontano ponašanje. Kao i uvek, nju nimalo ne zanima šta ljudi misle, ona je jednostavno uradila onako kako se osetila.

Mi kažemo BRAVO RiRi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime