Naslovna VESTI PSI RIKI svoju vlasnicu Sanju, svakog dana prati na posao i čeka osam...

RIKI svoju vlasnicu Sanju, svakog dana prati na posao i čeka osam sati da joj se završi smena!

0
PODELI
Riki petface

RIKI je dobio titulu najvernijeg psa u regionu. A kako i ne bi, kada ne može da se odvoji od svoje vlasnice, Sanje ni na minut, a kamoli na osam sati dok je ona na poslu. Zato je odlučio da je svakog dana prati na posao i sačeka je da završi smenu 😉

Od trenutka kad je jednoipolgodišnji pas Riki, kojeg je Sanja udomila, ušao u njenu porodicu, taj mali mešanac postao je neizostavan deo njenog života. Priča nas vodi do Slavonskog Broda, a kako i sama vlasnica kaže – Riki je potpuno obogatio njen život!

PAS U KOG SE SVET ZALJUBIO: Svakog dana stoji 12 sati na stanici i čeka vlasnika!

Naime, ovaj verni psić baš svakog dana svoju vlasnicu ujutro prati na posao, gde je verno čeka da završi osmosatnu smenu, pa se sa njom na kraju radnog dana vraća kući, piše portal SB online.

Riki petface

Sanja je zaposlena u jednom ugostiteljskom objektu, u sklopu trgovačkog centra, udaljenog 20-ak minuta hoda od njene kuće. Ne samo da Riki prati Sanju do posla i nazad, već ni ne dopušta da vlasnica čak i posle radnog vremena ode bilo gde bez njega – to mu jednostavno nije opcija!

KRUŠEVAC: Rea je u minut čekala Mariju, svakog dana, a onda se izgubila…

Inače, Sanja je Rikija udomila i preuzela od prijateljice koja je imala nekoliko pasa, a zbog trudnoće i obveza prema deci, više nije mogla dovoljno da im se posveti. Odlučila je da između ostalog pokloni i Rikija, a Sanja ga je sa radošću prihvatila i nikada se nije pokajala.

VERNOST 😉

Izvor, Foto: www.sbonline.net

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.