Naslovna VESTI PSI SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to...

SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU!

0
SAMI petface

Da svi mi, koji imamo kućne ljubimce, nikada nismo SAMI – pokušali smo – a i vi – verovatno nebrojano puta da dokažemo! Kad se vratimo kući sa posla – tu su; kada plačemo – tu su; kada se smejemo – tu su; jedemo, pijemo, gledmao film – tu su; čak i kada poželimo da budemo SAMI – tu su!

SAMI petface

Ilustracije umetnice, po imenu Yaoyao Ma Van As, iz Los Angelesa dokaz su naših prethodnih rečenica – samački život nije dosadan kada uz sebe imate čovekovog najboljeg prijatelja – psa. 🙂

DA LI SE PREPOZNAJETE: Život „pseće mame“ u 10 slika izgleda OVAKO!

SAMI petface

Sigurni smo, da ako imate psa, da ćete se BAR U JEDNOJ od svih ilustracija prepoznati 😉

SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU! SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU! SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU! SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU! SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU! SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU! SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU! SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU! SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU! SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU! SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU! SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU! SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU! SVI MI KOJI IMAMO PSE: Nikada nismo SAMI, a ove ilustracije to i DOKAZUJU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.