SARAJEVSKI HEROJ: “Ni sam ne znam koliko sam pasa spasio sigurne smrti”! (FOTO)

Njegovo ime je Fahrudin Bravo, a posao mu je da spašava životinje. Ne radi on to za platu, već kako kaže “ovim se bavi isključivo volonterski jer ih obožava nenormalno”.

Kada je nedavno ušao u ledenu Miljacku i spasio psa lutalicu, postao je tamošnji heroj. Ali, niko nije do tada znao da se fenomenalni Fahrudin spasavanjem života bavi oooodavno!

spasio petface

– Nisam ni u kakvom Udruženju za zaštitu životinja, ovim se bavim isključivo volonterski jer ih obožavam nenormalno, rekao je Bravo za Klix.ba.

Pročitajte još:
SARAJEVO: Prešao 200 kilometara kako bi spasio psa iz bunara!

On najveći deo svog dana odvoji kako bi brinuo o psima lutalicama, donosi im hranu, organizuje njihova udomljavanja, vodi ih veterinarima, a na njegovom Facebook profilu se mogu videti fotografije sa brojnih akcija spašavanja.
spasio petface

– Tog dana mi je za psa javio prijatelj taksista, nakon čega sam odlučio da odem na “lice mesta”. Tamo se zadesila i policija, no budući da vatrogasci u tom trenutku nisu mogli doći, a vrijeme je prolazilo, odlučio sam ući u vodu kako bi spasio psa. On je bio promrznut i nisam više mogao čekati, priča Bravo za Klix.ba.

Pročitajte još:
Sećate se čoveka koji je prešao 200 km kako bi spasio psa iz bunara? O njemu piše ceo svet, a pas je UDOMLJEN!

spasio petface

I ovaj razgovor je završio vrlo brzo, jer kako kaže jednog psa mora odvesti na operaciju, a ima mnogo onih koje mora i nahraniti.

PRELEPA PRIČA O PREDIVNOM SARAJLIJI! 😉
spasio petface

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0