Naslovna VESTI PSI ŽENA „ZMAJ“: Dala je otkaz i sedam godina putuje sa psom po...

ŽENA „ZMAJ“: Dala je otkaz i sedam godina putuje sa psom po svetu! (FOTO)

1
PODELI
sedam-godina-putuje-sa-psom-petface

Dala je otkaz i sedam godina putuje sa psom po svetu – naslov u svim svetskim medijima, zaokupio je pažnju svih onih koji ovih dana „muke muče“ sa psolom, vrućinama, odmorima. Alison Tarner već sedam godina putuje sa psom Maksom po svetu i ne razmišlja o starom načinu života.

Radila je u jednoj marketinškoj agenciji, imala dobar posao, ali osećala se nesrećno. Onda je 2008. godine donela odluku života – dala otkaz i rešila da već sedam godina putuje sa psom Maksom po Americi.

Ovaj neverovatni duo je prošao čitavu Ameriku tri puta, a prešli su više od 160.000 kilometara kako bi posetili omiljene destinacije na američkom jugozapadu.

sedam-godina-putuje-sa-psom-petface

– Prva godina je bila najteža. Ako je preživite i nastavite, onda je ovakav život za vas. Sve što odlučite da ponesete sa sobom, mora da funkcioniše, napisala je Alison na svom Instagram profilu!

Na ovom proputovanju, Alison i Maks koriste kombi, a kada im vreme dozvoli – kampuju i van njega. Za doručak priprema omlet i kafu, a njena jela su uvek jednostavna za pripremu.

Maks, njen saputnik na ovom putovanju, od prvog dana je sa njom. Osim što se ne razdvajaju ni minuta, Maks je i motiv njenih izvanrednih fotografija. Kako je navela Alison, posećuju isključivo mesta gde su ljubimci dobrodošli.

sedam-godina-putuje-sa-psom-petface

– Ako bih morala da odaberem omiljeno mesto, ond aje to svakako „White Sand“ u Novom Meksiku, kaže Alison.

Na svom Instagram profilu, Alison beleži sve ključne momente, a njene fotografije su ključan deo njenih putovanja i izložene su u galerijama širom Amerike.

Pogledajte zadivljujuću foto galeriju (klik na sliku za uvećanje)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.