Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Internet hit: Zaboravite na selfi – u modi je „zelfi“!

Internet hit: Zaboravite na selfi – u modi je „zelfi“!

0
PODELI
selfi sa ljubimcem petface

Verovatno vam je poznata reč “selfi”. Ukoliko pak spadate u onu grupu ljudi koji ne “barataju” ovim modernim rečnikom, reč je o pojmu koji ilustruje fotografisanje samog sebe, najčešće “pametnim” telefonom ili web kamerom, a fotografija ili selfi se potom obavezno postavlja na društvene mreže.

selfi sa ljubimcem petface

Selfi kao pojam je toliko postao sveprisutan da je 2013. godine postao REČ GODINE prema Oksfordskom rečniku.

Sada je selfi dobila konkurenciju. Najnovija senzacija je “zelfie” (zoo selfi), koja je već osvojila svet. Shodno ovome, neretko se postavljaju fotografije vlasnika na kojim sa svojim ljubimcem poziraju pred objektivom! Tako neretko vidimo vlasnike kako svoje društvene profile zatrpavaju fotografijama kućnih ljubimaca dok se oni smeše, poziraju, nameštaju,.. Sve to izgleda poprilično urnebesno, ali kritičari kažu da ima notu i ozbiljnog.

selfi sa ljubimcem petface

Da li vaš ljubimac ima “zelfie”? Pošaljite nam ga, jer mu upravo jedan takav može doneti svetsku slavu. U toku je nagradna igra

IZBOR ZA NAJELEGANTNIJEG LJUBIMCA SRBIJE

Pravila u fotografisanju nema. Potrebna vam je fotografija ljubimca koja će predstaviti svu njegovu eleganciju, a ljubimac može biti baš bilo ko – pas, mačka, kunić, feretka, papagaj ili možda zmija. Ukoliko niste vešti u selfi fotografijama, ne brinite. Ona nije “must have” samo je jedan od predloga kako da iskažete svoju kreativnost!

selfi sa ljubimcem petface

Ukoliko ste već majstor u ovom poslu, stvar je rešena – IZBACI ZELFI – OSVOJI NAGRADU! Čekamo vas!

Na linku PET PARTY 2015 se prijavi za žurku u Delta City-ju, 25. jula 😀

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime