Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Maca svraća u policijsku stanicu zbog nekoliko selfija i ostaje za stalno

Maca svraća u policijsku stanicu zbog nekoliko selfija i ostaje za stalno

0
PODELI

Crno-bela maca puna samopouzdanja skoro je obišla jednu policijsku stanicu u Kolumbiji u Južnoj Karolini, gde je dobila dosta pažnje, pozirala na desetine selfija i nasmejala brojne zaposlene.

selfija petfaceOvo je definitivno bilo sjajno provedeno vreme za ovog malušana, uzimajući u obzir da je dobio novi dom. Prema Facebook postu ovog odeljenja, mačak koji se sad zove Kingsli, želeo je da skrene pažnju policajcima kako su kačili previše fotografija pasa i da im je bilo potrebno malo „mačeće ljubavi“.

Pročitajte još: FENOMENALNA GALERIJA: 20 najboljih životinjskih selfija ikada

I na taj način, dobili su i više mačeće ljubavi nego što su mogli da zamisle, ali i selfija. Ispostavilo se da je Kingsli svraćao u stanicu i nekoliko dana ranije. A kada je došao i drugi put, njegova misija je došla do kraja – policajac Brendon Montgomeri je odlučio da ga udomi!

selfija petfaceNakon posete veterinaru, ispostavilo se da Kingsli ima oko četiri do pet meseci. Sada deli dom sa psom i još dve mačke, od kojih je jedna isto tako došla sa ulice. Super se snašao sa svojim psećim prijateljem, a polako se adaptira i na svoje mačeće drugare.

Pročitajte još: FOTOGRAFIJA KOJU OBOŽAVAMO: Sarajevski policajac pozira sa mačetom, kojem je spasio život!

Kingsli sada ima dom, porodicu i svu pažnju ovoga sveta i sve zahvaljujući jednoj stvari – svojoj incijativi!

Ukoliko i vi imate mače do godinu dana starosti, savršen izbor jeste Young Cat hrana brenda Natural Trainer. Sadrži sve potrebne sastojke kako bi vaše mače bilo zdravo i veselo.

selfija petfaceSveže pileće i ćureće mese, dehidrirana piletina, ćuretina i riba, kao i seme lama i pulpa šećerne repe. Sa ovom hranom nećete pogrešiti jer će vaša maca polizati brke.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime