Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Maca svraća u policijsku stanicu zbog nekoliko selfija i ostaje za stalno

Maca svraća u policijsku stanicu zbog nekoliko selfija i ostaje za stalno

0

Crno-bela maca puna samopouzdanja skoro je obišla jednu policijsku stanicu u Kolumbiji u Južnoj Karolini, gde je dobila dosta pažnje, pozirala na desetine selfija i nasmejala brojne zaposlene.

selfija petfaceOvo je definitivno bilo sjajno provedeno vreme za ovog malušana, uzimajući u obzir da je dobio novi dom. Prema Facebook postu ovog odeljenja, mačak koji se sad zove Kingsli, želeo je da skrene pažnju policajcima kako su kačili previše fotografija pasa i da im je bilo potrebno malo „mačeće ljubavi“.

Pročitajte još: FENOMENALNA GALERIJA: 20 najboljih životinjskih selfija ikada

I na taj način, dobili su i više mačeće ljubavi nego što su mogli da zamisle, ali i selfija. Ispostavilo se da je Kingsli svraćao u stanicu i nekoliko dana ranije. A kada je došao i drugi put, njegova misija je došla do kraja – policajac Brendon Montgomeri je odlučio da ga udomi!

selfija petfaceNakon posete veterinaru, ispostavilo se da Kingsli ima oko četiri do pet meseci. Sada deli dom sa psom i još dve mačke, od kojih je jedna isto tako došla sa ulice. Super se snašao sa svojim psećim prijateljem, a polako se adaptira i na svoje mačeće drugare.

Pročitajte još: FOTOGRAFIJA KOJU OBOŽAVAMO: Sarajevski policajac pozira sa mačetom, kojem je spasio život!

Kingsli sada ima dom, porodicu i svu pažnju ovoga sveta i sve zahvaljujući jednoj stvari – svojoj incijativi!

Ukoliko i vi imate mače do godinu dana starosti, savršen izbor jeste Young Cat hrana brenda Natural Trainer. Sadrži sve potrebne sastojke kako bi vaše mače bilo zdravo i veselo.

selfija petfaceSveže pileće i ćureće mese, dehidrirana piletina, ćuretina i riba, kao i seme lama i pulpa šećerne repe. Sa ovom hranom nećete pogrešiti jer će vaša maca polizati brke.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.