Naslovna VESTI MAČKE Arianinu porodicu je od SIGURNE SMRTI spasio mačak, kog su spasili sa...

Arianinu porodicu je od SIGURNE SMRTI spasio mačak, kog su spasili sa ulice pre 7 godina!

0
PODELI
SMRTI petface

Za Arianinu porodicu, mačak po imenu Mister Bu je definitivno HEROJ GODINE! Kako i ne bi bio, kada ih je prošle noći spasio SIGURNE SMRTI! Naime, priča nas vodi do porodice Kecskes iz Nju Džerzija, u kome između ostalih živi i maćak po imenu Mister Bu! Do prošle noći, mačak nikada nije mjaukao, pa kada ih je probudio njegov glas – znali su da nešto nije u redu!

Ispostavilo se da je u kući cureo ugljen monoksid, a zahvaljujući mačku koji se onesvestio nakon što ih je probudio, sačuvali su živu glavu.

Policija je utvrdila da je nevolja krenula od bojlera u podrumu kuće. Ariana Kecskes ispričala je da inače tihog mačka, koji vrlo retko mjauče, smatraju herojem. Radi se o mačku kojeg su spasili sa ulice i imaju ga otprilike sedam godina.

– Probudilo me je glasno mjaukanje, a on nikad ne mjauče. Obično proizvodi neke neobične zvuke, ali nikad ne mjauče. Zapravo se inače uvek šalimo na taj račun, rekla je Kecskes.

Zato su znali da je njegovo mjaukanje, u utorak na sredu, bio alarm!

Bio je neobično glasan i očito je odlučio da učini sve dok neko od nas ne ustane. Teturao se hodnikom i samo mjaukao. Pri tome, kretao se se prema izlazu pa se vraćao, kao da nam je hteo reći da što pre izađemo iz kuće. Ne znam više koliko se puta onesvestio pokušavajući da nas probuditi i to je jednostavno neverovatno, jer nikad pre nije mjaukao. Kao da je celi život čekao da napravi ovo herojsko delo, rekla je ona.

Kada je ustala i sama Ariana se onesvestila u hodniku. Tada su je tata i brat izneli napolje, a onda su se vratili po Arianinu mamu, koja je u naručju nosila Mister Bua.

Vatrogasci su bili presrećni što su svi dobro, ali su porodici savetovali da u budućnosti ipak nabave detektor za ugljen-monoksid.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.