Kristina: Pomozite mi, Donu su ponovo uhvatili šinteri!

Šinteri su je uhvatili po treći put, molim vas pomozite mi, ovako je glasila poruka Kristine Vasović iz Čačka koja je stigla juče u redakciju Petface-a. Očajna Kristina ima samo jednu želju, da šinteri oslobode „njenu“ omiljenu drugaricu.

– Dona je ženka mešanac staforda, nekad vlasnički pas koji je završio na ulici zbog neodgovornih vlasnika. Nisu vodili računa o njoj, čim je završila na ulici, objašnjava nam Kristina.

Kako nam priča ova Čačanka, Dona je bila na ulici u kraju, negovana i obožavana od strane komšija. Jako pametna, deca su je obožavala, svaki dan su joj kupovali granulice. I ona je njih volela.

Šinteri su je juče uhvatili treći put za mesec dana. Moram da je izvadim odatle, po treći put, i nađem joj dom zauvek, priča nam Kristina.

Od 13. juna Kristina je Donu dva puta spasila iz „Avenije Mb“ u Vrnjačkoj Banji. Od tada, šinteri se vraćaju po nju i treći put.

– Da je nisam izvadila ubili bi je sigurno. Sama sam u ovome potpuno, jer su mi vrata Udruženja kojima sam se obratila za pomoć zatvorena. Kažu, „ne mogu još i o njoj da vode računa i da ih ona ne zanima, da se snadjem sama“, dodala je Kristina.

Zato nas je zamolila da objavimo priču o ovom, možemo reći, psu sa najmanje sreće. Kristina želi samo jedno – da Donu spase iz šinteraja i nađe joj dom zauvek, kako se ne bi vraćali po nju. OPET.

šinteri petface

Kristina napominje da je Dona isključivo neodgovornošću svojih vlasnika ostala na ulicu.

– Bila je vlasnički pas, jer je negovana, ima ogrlicu. Čipovana je, ali podaci o vlasnicima ne postoje u bazi podataka. Sada je čipovana na jednu ženu iz Udruženja iz Čačka, rekla nam je Kristina.

Kristina je, kako navodi, „sama u ovome“.

– Najviše mi je žao što sam sama u ovome, retko ko je hteo da mi pomogne osim dvoje ljudi. Oni su sa mnom išli u Vrnjačku Banju oba puta. Jako sam im zahvalna, navela je Kristina.

Njen apel vam sada i mi prenosimo. Ukoliko želite Donu ili znate nekoga ko bi je želeo, kontaktirajte Kristinu u inbox njenog Facebook profila.

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0