Zbog ove priče i Tviter je stao: Sirijski izbeglica u naručju nosio mače sve do Grčke!

Slika šerovana nekoliko stotina hiljada puta, sa opisom Sirijski izbeglica u naručju nosio mače! trenutno je najpopularnija, možemo reći, u celom svetu!

Naime, korisnik Tvitera – Tamara – na svom nalogu je postavila fotografiju u kojoj se vidi kako je Sirijski izbeglica u naručju nosio mače – zavijeno u svojevrsnoj marami, vlasniku oko vrata.

Sirijski izbeglica u naručju nosio mače petface

Dug i opasan put za bezbroj nesrećnih ljudi koji beže iz ratom zahvaćene Sirije, za neke je bio posebno težak. Kada kažemo za neke, mislimo upravo na zvezdu ove priče, čoveka koji nije želeo da se odrekne svog malog mačeta čak ni u ovim uslovima.

Fotografija je nastala na grčkom ostrvu Lezbos, gde je stigao ovaj sirijski dvojac. Preko Sredozemnog mora pa sve do Evrope, ovaj Sirijski izbeglica u naručju nosio mače i tako osim sebi, spasio je život i svom majušnom prijatelju.

Sirijski izbeglica u naručju nosio mače petface

Srećom i čovek i njegovo mače, nazvano Zaytouna, osećaju se dobro, a lokalno stanovništvo im je brzo priteklo u pomoć. Dokazali su još jednom da nijedna životna situacija ne može da vas natera da zaboravite na svoje najbolje prijatelje 🙂

Prelepa fotografija, vredna svakog „šera“.

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0