SJAJNA IDEJA: Koliko posetilaca toliko i besplatnih paketića hrane za napuštene pse!

Zbog svih vas koji su nam neprekidno slali pitanja na ovu temu, zbog svih vas koji su poželeli i zbog svih vas koji su to i uradili sada glasno kažemo – DA, SVOJE PAKETIĆE HRANE MOŽETE DONIRATI NAPUŠTENIM LJUBIMCIMA!
Naime, priča nas vraća nekoliko dana unazad kada nas je prva naša čitateljka i obožavateljka pasa, pitala da li svoj paketić koji će dobiti na ROYAL PET-u u Beogradu može donirati napuštenim psima. Uslove nemamo – da li ćete paketić zadržati ili možda kao ona proslediti dalje – odluka je na vama! Ono što možemo da vam sa sigurnošću kažemo je da će SVAKI POSETILAC ROYAL PET-a bilo da je on pas, mačka, kunić, ptica, činčila ili neka egzotična životinja – dobija svoj besplatni paketić Royal Canin hrane! Dalju sudbinu o njemu određujete isključivo vi, dragi naši vlasnici!

royal pet petface
Dakle, videli ste – mnogo je razloga da se prijavite za naš KRALJEVSKI IZBOR koji je zakazan za 8. februar u Delta City-ju. Celodnevni program počinje od 11h a otvaranje revije i početak Izbora je u 15h! Pravo učešća imaju svi kućni ljubimci, a koliko će se paketića podeliti dalje – zavisi od broja posetilaca! Zato, obavestite sve prijatelje jer je sve besplatno, pa zašto onda propustiti priliku da nekoga i obradujete 😉

PRIJAVITE SE >> ROYAL PET BEOGRAD <<