SJAJNO: 8. februar dan posvećen kućnim ljubimcima u Beogradu!

Skoro svaki dan u kalendaru je dan posvećen najrazličitijim stvarima, predmetima, ličnostima, pojmovima,.. Osim “dana komšija”, “dana zagrljaja”, “dana poklanjanja knjiga” ovog 8. februara zabeležite i ovaj DAN – DAN POSVEĆEN KUĆNIM LJUBIMCIMA!
Omogućili smo vam da neizmernu ljubav prema njima iskažete na najbolji mogući način i dovedete ih 8. februara u Delta City, gde će zajedno sa ostalim kućnim ljubimcima uživati u svim sadržajima koje smo tamo pripremili – ZA NJIH!
Od 11 časova vrata ovog beogradskog šoping mola će biti otvorena za sve posetioce i njihove kućne ljubimce – bilo kojoj vrsti da oni pripadaju! Mačke, psi, ptice, zmije, hrčci.. za sve smo pripremili različite sadržaje, besplatne paketiće pune hrane i još puno zanimljivih stvarčica. Bitno je da znate da je sve potpuno dostpuno i potpuno besplatno!
royal pet petface
Centralni događaj koji naaaajviše obraduje sve vlasnike kućnih ljubimaca i ovog dana biće IZBOR ZA KRALJEVSKOG LJUBIMCA BEOGRADA i on počinje u 15h. Dakle, od 11h možete doći i uživati u šarenolikim sadržajima, a u 15h strpljivo dočekajte početak naše modne revije! 😀
Ovo je jedinstveni događaj u svetu ljubimaca, jer u njemu ravnopravno učestvuju i psi mešanci i mačke spašene sa ulice. I kunići koji mrdaju nosićem i uplašeni hrčci. Jer sve je smišljeno da se vaši ljubimci doooobro zabave, druže, da dobiju mnogo poklona i pokoju simpatiju. Ko zna! 😀
PRIJAVITE SE NA LINKU >> ROYAL PET BEOGRAD << i sačekajte 8. februaaaar! Vidimo se!