Naslovna VESTI PSI SJAJNO: I psi kao manekeni na beogradskoj nedelji umetnosti!

SJAJNO: I psi kao manekeni na beogradskoj nedelji umetnosti!

0
PODELI
psi kao manekeni petface

Modne piste više nisu rezervisane isključivo za devojke i momke sjajnih izgleda, u prilog čemu govori činjenica da će na predstojećoj beogradskoj nedelji umetnosti rame uz rame sa njima prošetati i psi kao manekeni! Naime, mnogima već poznata Beogradska nedelja umetnosti koja ove godine nosi slogan „B kao Beograd“, predstaviće i četvoronožne modele.

psi kao manekeni petface

Po prvi put ove godine modnom pistom Beograda prošetaće i četvoronožni prijatelji, a cilj ove revije jeste prikazivanje ljubavi i snage prijateljstva između čoveka i psa. Mladi dizajner Đorđe Anđelković koji dizajnira odeću za pse predstaviće se beogradskoj publici u petak 19. Juna, od 20 časova u Kući Kralja Petra, kada će i zvanično biti otvorena peta Beogradska nedelja umetnosti, rekla nam je Milica Spasojević, direktorka festivala.

psi kao manekeni petface

Pred nama su sjajnih sedam dana umetnosti, a na bogatom repertoaru će biti “za svakoga po nešto”.

Beogradska nedelja umetnosti ove godine održaće se u periodu od 19. do 26. juna i našim sugrađanima ponudiće bogat besplatan sadržaj. Mladi umetnici, dizajneri i ljubitelji umetnosti udružili su svoje snage i osmilili program u čast Beogradu, dodala je Milica.

psi kao manekeni petface

Pod sloganom „B kao Beograd“, tokom sedam dana Beograđane čekaju besplatne radionice, modna revija, izložbe, koncerti i performansi.

Želeli smo da našem gradu, za naš peti rođendan, poklonimo umetnost i mladost, i mislimo da smo u tome uspeli. Smatramo da mi, mladi, imamo obavezu da negujemo naše umetnike i da promovišemo prave vrednosti, rekli su članovi organizacionog tima kojeg čine mladi i ambciozni profesionalci.

psi kao manekeni petface

Posebna pažnja ove godine usmerena je ka obeležavanju Svetskog dana muzike, koji se obeležava u nedelju 21.juna, a tim BNU će u saradnji sa mladim muzičarima Beogradu pokloniti besplatne koncerte klasične, jazz, funk i soul muzike.

Mi znamo gde ćemo 19., a vi? 😀

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.