Naslovna VESTI PSI HEROJ IZ BEOGRADA: Dečko skočio u reku kod Ušća i spasao psa!

HEROJ IZ BEOGRADA: Dečko skočio u reku kod Ušća i spasao psa!

0
PODELI
skočio u reku petface

Prolaznici okupljeni na keju ispod Kalemegdana kod Ušća danas su posmatrali akciju momka, koji je, videvši da je jedan pas završio zaglavljen u reci, brže – bolje skočio u reku kako bi ga spasio!

Jedan od očevidaca događaja objavio je na “Tviteru” fotografiju ove akcije, čestitajući na hrabrosti momka.

Ovo je gospodin Toza (62), koji je uskočio u ledeni Dunav i spasio psa Medu!

– To se desilo sa gradske strane, tačno ispod Pobednika na Kalemegdanu. Naišao sam biciklističkom stazom i video da su se na tom mestu skupili ljudi. Stao sam i primetio da je jedan momak od oko 30-ak godina skinuo garderobu, te da se sprema da skoči u vodu, prepričava za “Blic” ovaj tviteraš.

skočio u reku petface

Kako dodaje, u pitanju je pas srednje veličine, koji je tu u svakodnevnoj šetnji sa vlasnikom, starijim gospodinom, trčao po ivici bedema i slučajno upao u vodu.

HEROJ: Uskočio u hladnu reku kako bi spasio 13-godišnjeg psa!

– Tu se nekako zaglavio u granju i nije mogao da se izvuče. Voda je dubine oko jedan metar, te se spasilac omah dočekao na noge. Neko je doneo duži, čvrsti kanap, momak u vodi je došao do psa, vezao kanap oko njega, a potom su tri čoveka izvukla psa na bedem, a zatim i momka, objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima pas je dobro, a skromni momak koji ga je spasio je prilikom doskoka opasno posekao taban, ali se njegova devojke, inače lekar, odmah pobrinula za njegovu ranu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.