Naslovna VESTI PSI I NOVI SAD: Veterinarska ordinacija nudi BESPLATAN smeštaj i obrok psima sa...

I NOVI SAD: Veterinarska ordinacija nudi BESPLATAN smeštaj i obrok psima sa ulice!

0
PODELI
smeštaj i obrok petface

I Novi Sad se priključio akciji 😉 Naime, veterinarska ordinacija „Darvin“ iz Novog Sada odlučila je da otvori svoja vrata za nekoliko pasa sa ulice koji nemaju gde da prenoće.

– Mi imamo nekoliko slobodnih bokseva u koje ćemo ih do ujutru smestiti. Dobiće i obrok. Nažalost ne možemo da ih smestimo za stalno i ne možemo da primimo velik broj pasa. Ako imate psa o kome se brinete i koji se nalazi na ulici ili naiđete na nekog psa koji se smrzava donesite ga i BESPLATNO ga smestite kod nas na noćenje i večeru, rekli su iz „Darvin“-a.

SLAVIMO I OVOG HEROJA: I ovaj kafić u Zrenjaninu pušta napuštene kuce da se zagreju!

smeštaj i obrok petface

Dakle ono što treba da znate jeste da u ovoj novosadskoj ordinaciji imaju ograničene kapacitete, pa prvo pozovite da proverite da mesta nisu već popunjena. Takođe, navode oni, psa donesite u periodu od 5 do 8 uveče i dođite da ga preuzmete od 8 do 10 ujutru.

I MACE U OBJEKTE: Mali Žuća pušten u supermarket da se zagreje!

smeštaj i obrok petface
Ekipa!

– Psi ostaju samo tokom noći dok traju ovi hladni dani, a svaki pas će dobiti obrok u obliku granula. Svi psi će ujutru biti pušteni ponovo na ulicu pa bi bilo najbolje da onaj ko ga donese da ga ujutru i vrati na lokaciju sa koje je doveden, jer je to teritorija poznata tom psu. Svaki pas može ponovo uveče da se vrati i smesti kod nas, ali takođe nas pozovite da proverite da li su kapaciteti već popunjeni, dodali su iz ove ambulante!

Nadamo se da će ovom akcijom motivisati možda još nekog da im se pridruži. Oni nemaju nikog osim nas i na kraju krajeva zbog ljudske neodgovornosti se i nalaze na ulici.

– Gandi je rekao – budite promena koju želite da vidite u svet! A mi smo smislili kako da to budemo, rekli su za kraj!

BRAVO BRAVO NOVOSAĐANI!

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.