Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Pas Smouki koji je izgubio dom u požaru spasen sa svojim slončetom

Pas Smouki koji je izgubio dom u požaru spasen sa svojim slončetom

0
PODELI
smouki petface

Ništa ne greje naša srca kao priča o spasenoj životinji sa srećnim krajem. Ova priča je o divnom psu po imenu Smouki, koja će zasigurno doneti osmeh na vaša lica onakav kakav i on ima.

smouki petfaceSmouki i njegova porodica su izgubili dom nakon požara koji je zahvatio njihovu kuću i bez obzira na sav trud i napor porodice, oni nisu mogli da se staraju o njemu kako treba, zbog čega su ga odveli u prihvatilište zajedno sa njegovom omiljenom igračkom, slončetom, i sa napomenom da ko god ga bude udomio, obavezno udomi i njegovog najboljeg drugara slončeta.

Pročitajte još: Spasena ženka pitbula koja se starala o više od 20 mačića

Nažalost, najverovatnije zbog stresa koji je Smouki pretrpeo tokom požara i stresa zbog odvajanja od porodice, ovaj divni pas je bio veoma tužan. Dane je provodio sklupčan u uglu ili bi režao na posetioce, zbog čega je bilo zakazano njegovo uspavljivanje za mart ove godine.

smouki petfaceMeđutim, zahvaljujući divnim ljudima iz organizacije „Ja imam san“ iz Kolumbusa u Ohaju, ovaj divni pitbul sada ima nadu u svom životu jer je dobio udomitelja. Nakon što je shvatio da napušta prihvatilište zajedno sa svojim najboljim prijateljem, Smouki nije mogao da skine osmeh sa svog lica.

Pročitajte još: JEZIV PRIZOR: Pas Redži i maca Silvester spašeni iz stana prepunog smeća i otpada!

Ukoliko vaš mezimac još nema omiljenu igračku, svakako je bitno da mu obezbedite jednu, jer ćete mu život načiniti lepšim i srećnijim. Naša preporuka su igračke brenda Rogz. One su napravljene od neškodljivih materijala i dolaze u različitim veličinama i oblicima.

smouki petfaceRogz – jer srećan pas je i srećan vlasnik! 😉

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime