Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Pronađena dva NAPUŠTENA i SMRZNUTA šteneta

Pronađena dva NAPUŠTENA i SMRZNUTA šteneta

0
PODELI
smrznuta petface

smrznuta: Čovek je prolazio pored praznog placa u svom komšiluku kada je primetio otvorenu kutiju koja se tu nije nalazila pre. Iz nekog razloga, osetio se pozvanim da proviri i vidi da li se nešto nalazi u njoj.

Ono što je video nije očekivao, jer su se u kutiji nalazila dva mala šteneta, nesvesna i u potpunosti smrznuta.

smrznuta petfaceNije znao da li je prekasno da im se pomogne, ali je znao da to mora da učini, pa ih je brzo odvezao u najbliže prihvatilište u Kanzasu u nadi da mogu da im pomognu. Osoblje je odmah znalo da su im šanse da se izvuku slabe, ali su se odmah dali u akciju pokušaja spasavanja malenih života.

Pročitajte još: Idu sve hladniji dani: Nekoliko saveta kako da pomognete psima i macama!

– Bili su u užasnom stanju kada su došli kod nas. Brzo smo ih odveli u veterinarsku kliniku, gde smo saznali da su bili veoma dehidrirani i da su im se telašca smrzavala. Naše osoblje je radilo satima sa njima, dajući im tečnosti i podižući im toplotu, rekla je Tori Fugejt, direktorka marketinga i komunikacija prihvatilišta.

Osoblje u prihvatilištu je činilo sve kako bi psići živnuli, što se nakon nekog vremena i dogodilo. Tromesečnim štencima je bilo mnogo bolje, ali je osoblje bilo zabrinuto da možda neće pregurati noć.

smrznuta petfaceZbog toga je jedan zaposleni odneo štence kući u slučaju da im je potrebna dodatna nega. Do jutra, ova dva smrznuta štenca su bila nemerljivo bolje i svi su bili šokirani njihovim napretkom.

– Mogli su da jedu i vratili su se u normalno stanje. Dali smo im i kašu jer su bili toliko pregladneli da su se gotovo kupali u njoj, zaključila je Fugejt.

Pročitajte još: Oporavlja se mače nađeno sa smrznutim šapicama!

Niko nije mogao da zamisli ko bi mogao da izbaci štence na ovako surov način i svi u prihvatilištu su bili srećni što su uspeli da se izvuku, uprkos malim šansama koje su imali. Štenci se sada nalaze u privremenom domu gde će biti do osme nedelje, kada će biti spremni da idu u svoje stalne domove.

Ako su i vaši štenci ovako halapljivi, kao što su i ova dva mališana, onda verovatno morate da pazite da se ne umusave dok jedu. Pak, ako nekada ne uspete da ih sprečite da se uprljaju, tu su šamponi brenda BIOGANCE koji pogoduju ranzim tipovima kože i krzna vaših mezimaca.

smrznuta petfaceDozvolite svom psiću da nekada bude musa, ali mu obezbedite i pravu negu da zatim zablista!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.