Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET DIRRLJIVO: Ispovest žene koja je spasila štene od sigurne smrti!

DIRRLJIVO: Ispovest žene koja je spasila štene od sigurne smrti!

0
PODELI
spasila štene petface

spasila štene: Od svih primera ljudske okrutnosti, prirodno je da najviše zanemimo kada je zlostavljanje mladunaca u pitanju. Ovo je priča o jednom od njih.

Pročitajte još: DRAŽEVAC: Pas spašen sigurne smrti zahvaljujući devojčici Nataši od 12 godina!

Žena koja je spasila štene staro jedva sedam nedelja napisala je svoju ispovest o spašavanju ovog nesrećnog psića. Njenu priču vam prenosimo u celosti:

Upravo se vraćam iz Veterinarske stanice u Lankasteru. Jedva mogu da kucam od suza. Pre nekoliko sati poslata mi je fotografija ovog šteneta. Ostavljenog da umre. Neuhranjenog. Dehidriranog. Život i smrt su se borili u njemu. Ženi koja me je kontaktirala, rekla sam da ga odvede kod veterinara što pre. Krenula sam tamo, a na par minutra udaljenosti od ambulante, veterinarka me je pozvala da mi saopšti da se štene nalazi u besvesnom stanju i da jedva diše. Doktorka je dodala da u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije imala ovako težak slučaj. Ona je pretpostavila da ja želim da joj dam potvrdu da može da eutanazira psa. Kada sam joj rekla da ja želim da ona da sve od sebe da pas dobije bar neku šansu, malo je reći da je bila iznenađena. Ipak, pristala je da se potrudi i da pokuša da podigne ovog psića iz mrtvih. Čim sam stigla, potražila sam sobu u kojoj se on nalazi. Kada sam mu prišla, prvo što sam osetila je miris mesa koje je počelo da truli. Odmah zatim, ugledala sam njegovu malenu glavu kako viri ispod pokrivača. Srce mi se slomilio i više nisam mogla da gledam od suza koje su grunule. Reči koje mi je doktorka uputila nisu bile nimalo ohrabrujuće. Ona mi rekla da njegove šanse zapravo ne postoje i da će biti potrebno pravo čudo da ovo štene preživi. Bila sam slomljena što je on za svojih nepunih 3 meseca života video samo bol i okrutnost. Ja sam želela da mu pokažem da život može biti lep i ispunjen ljubavlju. Molim se za njega da preživi. Prolaze sati. I dalje je kritično, ali srećom, on i dalje diše. Preživeće.

spasila štene petface

Pročitajte još: ZAHVALNOST: Napušteno štene pruža šapu čoveku koji mu je spasio život!

Od kada je provelo najkritičniju noć u bolnici, ovo štene po imenu Libre, počelo je da se oporavlja. Prvo su koraci u njegovom napretku bili jedva vidljivi, a zatim sve uočljiviji. Ovo štene koje je spasila ova žena, bilo je toliko neuhranjeno, da je njegova telesna masa bila duplo manja od one koji bi trebalo da ima štene njegovog uzrasta. Po celom telu, Libre je imao ozbiljan oblik šuge, koje mu je izazvalo tešku infekciju. Najgore od svega, što su mu celom telu mileli crvi.Postoji sumnja da je ono zlostavljano od odgajivača, ali nažalost to za sada nije moguće dokazati.

spasila štene taste of the wild petface

Pored lekarske brige i nadzora, neophodno je obratiti pažnju i na ishranu životinja u procesu oporavka. Kvalitetna i balansirana ishrana preduslov je dobrog zdravlja. Hrana Taste of the Wild nudi vašim ljubimcima najbolje što nam je priroda dala. U pitanju su najkvalitetniji komadi mesa divljači, ptica i riba. Dodaćemo tome i voće i povrće, dodato kako bi  organizam ljubimca bio jak i izdržljiiv.

Taste of the Wild – jedinstven ukus prirode namenjen stomacima i onih najizbirljivijih ljubimaca.

Pogledajte i VIDEO o ovom mališanu koje je jedna divna žena spasila sigurne smrti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.