BRAVOOO: Radnik čistoće spasio 6 mačića koje je neko bacio u kontejner!

On je spasio 6 mačića iz smeća! Neko ih je tamo bacio, a on je postao njihov heroj! Njegovo ime je Vilijam Grabil i za ove mačiće ali i svoje kolege, on je postao idol!

– Tog dana sam kao i obično bio na poslu. Praznio sam kontejnere, kada sam začuo očajničko mjaukanje. Tada sam shvatio da živo biće „živi“ u jednom od kontejnera, kaže Vilijam!

spasio 6 mačića petface

Kada je otvorio kontejner iz kog je dopirao taj pretužni zvuk, imao je šta i da vidi – ne jedno već 6 živih bića molilo je za pomoć! Procena je da su u tom trenutku bukvalno bili stari dan ili dva, jer su im oči i dalje bile zatvorene, a imali su i pupčane vrpce.

Pročitajte još:
NAJEMOTIVNIJA PRIČA MESECA: Pas i radnik gradske čistoće u Kraljevu su najbolji drugari koji se danas rastaju!

– Neko ih je ostavio u kontejneru punom katrana i drvenih paleta. Želimo da verujemo da je mama mačka pomislila da je to bezbedno mesto za njene bebe i ostavila ih je, ali iz prethodnog iskustva nažalost ne odbacujemo i sumnju da ih je neko tu namerno bacio, rekla je Sara Varanini, koordinator organizacije za zaštitu životnja Sakramenta!

spasio 6 mačića petface

Vilijam je spasio 6 mačića uzeo ih u naručje, i predao ovoj organizaciji. Oni su odmah smešteni u hraniteljske porodice, kako bi tako mali imali šansu da prežive!

Pročitajte još:
SJAJNO: Radnik gradske čistoće spasio psa, bačenog u kontejner!

Tako je i bilo! Svakog dana su napredovali, otvorili su oči, i počeli da istražuju svet oko sebe! Sada, nešto više od mesec dana od njihovog spasavanja, oni su porasli i stasali za udomljavanje!

spasio 6 mačića petface

– Nažalost, jedno mače je uginulo što nije neobično kada ih tako male odvojite od mame, rekla je Sara.

Naravno, heroj Vilijam je bio u poseti svojim malim herojima, a jedno od njih je i dobilo ime Vilijam – u čast svom spasitelju!

– Izgleda da je sve uspelo i da je moje spasavanje imalo smisla, rekao je kroz smeh Vilijam u ovoj poseti 😉

BRAVO DIVNI ČOVEČE!