Naslovna VESTI PSI Dečak (9) odlučio da proda omiljenu igračku kako bi spasio povređenog napuštenog...

Dečak (9) odlučio da proda omiljenu igračku kako bi spasio povređenog napuštenog psa!

0
PODELI
spasio povređenog petface

Kako bi spasio povređenog psa, svako od nas (koji volimo životinje) će učiniti mnogo toga! Ali, da li biste bili spremni da se odreknete OMILJENE i NAJDRŽAE STVARI u životu, kako biste pomogli napuštenom psu?

Mauco Abeiro bi! Ovaj dečak je odlučio da proda omiljenu igračku kako bi spasio povređenog napuštenog psa!

Svakog dana, dečak je upadao na tuđ posed. Samo ZBOG OVOG PSA!

Naime, priča nas vodi do Argentine i dečaka po imenu Mauco, koji se sa bratom igrao na obližnjoj poljani. Baš tada se ni od kuda pojavio povređeni pas, koji se istog momenta sprijateljio sa devetogodišnjim dečakom!

spasio povređenog petface

Kako bi mu pomogao, Mauco ga je odveo kući, gde se nažalost susreo sa surovom realnošću – dečakova porodica bila je presiromašna da bi mogla platiti veterinarske troškove.

spasio povređenog petface

Ipak, ovaj dečak velikog srca nije želeo da odustane od psa. Nakon nekoliko dana, rekao je svojoj mami da je čvrsto odlučio da proda svoju najomiljeniju igračku – waveboard – i tim novcem platio troškove lečenja. Mama je postavila oglas za prodaju na Facebook profilu, a razlog zbog kog se Mauco odlučio odreći svoje igračke, proširio se brzo društvenim mrežama.

VIDEO: Ponovni susret autističnog dečaka i njegove najbolje prijateljice – MAČKE!

spasio povređenog petface

– Dirnuti gestom mog sina, putem Facebooka su brzinoms svetlosti počele da stižu poruke od ljubitelja životinja iz celog sveta. Oni su nudili novac za pomoć psu, kako bi moj humani sin zadržao svoju igračku, rekla je mama za Dodo.

spasio povređenog petface

Iako se još oporavlja, pas koji je u međuvremenu nazvan Roco dobio je puno više od veterinarske pomoći – postao je dečakov kućni ljubimac!

PA KAKVA JE OVO PRIČA, LJUUUUDI! J

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.