Naslovna VESTI PSI DA LI SPAVATE SA SVOJIM PSOM: Ako ne, posle ovog teksta RAZMISLITE...

DA LI SPAVATE SA SVOJIM PSOM: Ako ne, posle ovog teksta RAZMISLITE još jednom!

0
PODELI
SPAVATE petface

Da li SPAVATE sa svojim psom? Većina vlasnika će reći – NARAVNO! Međutim, ako spadate u onu grupu vlasnika, koja ipak uveče svog ljubimca smesti u ležaljku i njegov krevetić, posle ovg teksta ćete razmisliti još jednom o tom postupku! 😉

Novo istraživanje: Psi svoje vlasnike vide kao roditelje!

Naime, najnovije istraživanje, koje su sproveli stručnjaci sa klinike Mejo u Arizoni, pokazalo je da spavanje pored psa može da ima pozitivan efekat na naše zdravlje. Stručnjaci su u ovoj studiji četiri meseca pratili vlasnike koji sobu dele sa svojim lajavim prijateljima, kako bi došli u vezu sa poboljšanim ili narušenim snom!

SPAVATE petface

Uređaj koji meri uvrzanje bio je kod vlasnika tokom noći, a njihovi ljubimci su imali sličan uređaj koji je beležio njihov san.

Studija je pokazala da će, bez obzira na to o kakvom je psu reč, osoba koja deli sobu sa životinjom imati kvalitetniji san.

Pet najvećih lenčuga u psećem svetu!

– Većina ljudi veruje da ljubimci remete njihovo spavanje. Međutim, otkrili smo da većina njih zapravo oseća komfor i sigurnost dok spava u istoj prostoriji sa svojim ljubimcem, rekao je Luis Kran, specijalista za san.

Pa šta kažete – hoćete li da SPAVATE sa svojim psom ili ne? 😀

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.