PRIKLJUČI SE: Nikola (23) pokrenuo akciju „Problem nije u nama“ kako bi srušio predrasudu o pitbulovima!

Da bi srušio predrasudu o pitbulovima jedan Beograđanin je pokrenuo akciju koja nosi naziv „Problem nije u nama“. Naime, ova rasa pasa, subjektivnog smo mišljenja, je najdiskirminisanija rasa u svetu životnja!

Prate ih priče da su opasni, krvožedni i agresivni. Zovu ih „mašinama za ubijanje“. Do skora, nijedan medij nije pričao o njima u pozitivnom svetlu, već su ih pratili naslovi da su nekoga ujeli, napali, ubili,… O njihovoj požrtvovanosti i odanosti vlasniku skoro da niko i ne govori.

srušio predrasudu o pitbulovima petface

Baš zbog toga jedan ljubitelj i pre svega vlasnik pitbulova, Nikola, pokrenuo je akciju „Nije problem u nama“, kako bi srušio predrasudu o pitbulovima!

Pročitajte još:
6 MILIONA PREGLEDA: Deset nedelja stara beba I štene pitbula NAJBOLJI PRIJATELJI!

– Ovo je album slika prijatelja koji su podržali akciju koju sprovodim. Ne postoji opasan pas, postoji vlasnik koji nije dostojan ove i srodnih rasa koje se nazivaju „opasnima“. STOP DISKRIMINACIJI odgovornih vlasnika! Napominjem da slike nisu preuzimane sa Interneta već sam ih dobio od vlasnika. Upravo one pokazuju koliko su pitbulovi divni, rekao nam je Nikola!

srušio predrasudu o pitbulovima petface

Ovaj 23-godišnji Beograđanin nam je objansio kako je cilj cele akcije da na lep način promeni svest o američkim pit bull terijerima i drugim srodnim rasama, i da oni konačno postanu prihvaćeni kao i svi drugi psi.

srušio predrasudu o pitbulovima petface

Ovi psi su me naučili mnogim važnim stvarima u životu i sada želim da im se odužim. Uz pitove sam postao ozbiljniji i zreliji, znam svoje obaveze i ciljeve. Kada su mi roditelji rekli da ne mogu da čuvam više od jednog psa, ja sam se odselio i sada sam brinem o sebi, rekao nam je Nikola koji je i sam vlasnik 3 američka pit bull terijera, dva mesanca i jedne mačke!

Pročitajte još:
Ovako izgleda agresivni pit bul, koji prvi put oseti LJUBAV! (VIDEO)

srušio predrasudu o pitbulovima petface

Kako izgleda život u jednom ovako „mešovitom“ svetu pogledajte u videu koji sledi, a u album:

„Problem nije u nama“

dodajte fotografije koje će dokazati da pit bulovi NISU OPASNI PSI!

PODRŽITE AKCIJU, PODELITE PRIČU, POZOVITE SVE VLASNIKE I LJUBITELJE OVE RASE DA SVOJOM FOTOGRAFIJOM DOKAŽU DA SU PITBULOVI IPAK MEKOG SRCA 🙂