STRAVA U OSTRUŽNICI: Štenetu odsečene sve četiri šapice!

– Štenetu odsečene sve četiri šapice, molim vas za objavu jer je ovo nečuveno, ovako se redakciji Petface obratila Lidija Mitrović Ćorković.

Dok nam šalje uznemirujuće fotografije, Lidija je vidno potrešena onim što je videla. Kako kaže, „ne razume dokle ide ljudsko bezumlje i patološko zlo“.

Štenetu odsečene sve četiri šapice petface

– Neko je izbacio ovu malenu kuju, pekinezerku u i štene, ali to nije bilo dovoljno. Štenetu odsečene sve četiri šapice, a pretpostavljam da je od bola i uginulo! Ljudi koji su našli pse, pozvali su gospođu Vesnu iz Draževca, koja je sa jednim čovekom otišla na lice mesta. Za štene je nažalost bilo kasno, a veća mučena kuca je spašena, prepričava nam Lidija.

Pročitajte još:
NOVO NASILJE: Deda, pas iz Novog Sada, brutalno pretučen i vezan pertlom oko vrata!

Kako kaže, ono što ju je ostavilo bez reči je „ljudski monstruozitet koji divlja kod nas“.

Štenetu odsečene sve četiri šapice petface

Preživela ženka

Psi i mačke se truju, masakriraju, bacaju. A zakon OČAJNO ĆUTI. I tako u beskraj, bačeni, osakaćeni, maltretirani, jer za životinje nema zakona koji se poštuje! Sve prolazi kao kolateralna šteta. A zašto? Zato što je kod nas i dalje svest da je pas bespotrebna “stvar” koja ničemu ne služi i još košta, ili trenutna igračka, rekla je Lidija.

Pročitajte još:
BRUTALNO: Jedanaestogodišnjak na smrt pretukao psa!

Ukoliko želite ili poznajete nekoga ko želi psa koji je preživeo, možete kontaktirati Prihvatilište Draževac na njihovom zvaničnom page-u. PODELITE!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0