STRAVA U KRUŠEVCU: Psi na ivici smrti, umiru od gladi na putu! POMOZITE!

„Pitam se da li imamo išta ljudsko u sebi kada možemo nešto ovako da uradimo jadnim i nezaštićenim životinjama“, ogorčeno za Alor.rs govorio je Milan Spasojević, koji je svedočio stravičnom prizoru na putu Kruševac – Kaonik.
Naime, kako je za Alo ispričao, Milan je pre dva dana prolazio automobilom ovi putem i ugledao dva psa – izgladnela, izmučena, u očajnom stanju. Tada je zaustavio automobil kako bi ih nahranio, međutim tada doživljava šok.
„Iz visoke trave i okolnog grmlja izašlo je 15, možda 20 pasa, koji su jedva dopuzali do mene. Bili su kao živi leševi, toliko su mršavi i izgledneli da sam mogao da im prebrojim sve kosti“, rekao je ovaj Kruševljanin koji se odmah sa dvojicom prijatelja vratio na ovo mesto sa ogromnogm količinom hrane za sve njih.
Kako i sam kaže, pretpostavlja da su nesrećne pse ostavili meštani okolnih sela Gaglova, Kaonika, Đunisa, Jošja da tu uginu bez hrane i vode.
„Ovo je poražavajuće jer imamo azil za životinje, udruženja za zaštitu životinja, hiljade ljudi svakog dana prođe ovim putem svakog dana, a nikoga nije briga“, rekao je Milan za Alo.
Pozivamo lokalna Udruženja i sve oni koji mogu da smeste ove nesrećne pse na sigurno i za početak im daju malo hrane. MOLIMO SVE, POMOZITE!

Izvor, Foto: Alo.rs