Naslovna VESTI PSI NOVI SAD: Studenti Medicinskog fakulteta brinu o 5 napuštenih štenaca!

NOVI SAD: Studenti Medicinskog fakulteta brinu o 5 napuštenih štenaca!

0
PODELI
Studenti Medicinskog fakulteta petface

Studenti Medicinskog fakulteta su dokazali da će ih osim dobrih stručnjaka, krasiti vrline požrtvovanih, humanih i velikih ljudi! Naime, na Facebook page-u „Савез студената Медицинског факултета Нови Сад“ postavili su fotografije mališana koje su zajedničkim snagama spasili sigurne smrti.

– U dvorištu Medicinskog fakulteta nalazi se pet štenaca, vrlo su mali i potrebna im je hitna pomoć. Mi ih hranimo i obilazimo svakodnevno, ali primećujemo da im je suviše hladno napolju i da ih treba vakcinisati. Molimo Vas da podelite slike kako bi naše kuce sšto pre dobile pomoć i topliji dom! Unapred hvala svima, napisali su.

Pročitajte još:
80-godišnji penzioner napravio „pseći voz“ kako bi zabavio napuštene pse! (VIDEO)

Studenti Medicinskog fakulteta petface

Kako prenosi portal Tvojljubimac.com Studenti Medicinskog fakulteta su se brzo organizovali, pa ih sada čuvaju na smenu i dogovaraju kada će im i ko će im nositi hranu! Na njih su se ugledali i uključili i ostali studenti pa su sada mnogo brojniji, a kučići imaju sve što im je neophodno da bi preživeli.

Ne samo da su zdravi, nego su preduzete i preventivne mere, i biće tretirani protiv parazita.

Studenti Medicinskog fakulteta petface

Ova divna grupa mladih ljudi sada broji više od 20 studenata i daje sve od sebe i brine o njima na način kako se brine o svojoj porodici!

Pročitajte još:
DIRLJIVA SERIJA FOTOGRAFIJA: spašavanje napuštenog psa

Studenti Medicinskog fakulteta petface

Hajde da im pomognemo i pokušamo da mališane pre zime sklonimo u sigurne i tople domove. Šerujte priču i pozovite sve prijatelje da je podele. Možda baš neko od njih bude novi i srećni vlasnik nekog od štenaca 😉

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.