KRALJEVO: Mariju pretukao sugrađanin zbog psa!

Krajem avgusta, u Kraljevu se dogodilo nasilje nad jednom sugrađankom i to sve zbog – PSA! Naime, kako prenose volonteri lokalnog Udruženja i ljubitelji životinja ovog grada na Ibru, sve se dogodilo u poznatoj kraljevačkoj uluci, Tanaska Rajića.

KRALJEVO: Nude 30.000 dinara onome ko otkrije informaciju o TROVAČU PASA!

Jedna devojka je brutalno pretučena i to sve zbog psa. Neko je otvorio kapiju dvorišta u kom je pas bio, i on je izašao napolje. Devojka je mirno prišla da veže psa, kog inače svi živi tu vole. Igra se sa decom, šetaju ga, maze,…Onda je jedna sugrađanin izašao i brutalno je pretukao. Jadna žena, kaže za naš portal Danijela iz Udruženja „Spaske“.

sugrađanin petface

Pas Klea

Protiv osumnjičenog je podneta prijava, a kako ona kaže – sada je sve na nadležnima.

-Da li će se i dalje štititi nasilnici i psihopate, koji se iživljavaju nad ženama? Pratićemo slučaj i obaveštavati vas. Mariji želimo da istraje u borbi protiv ovog čoveka i da on dobije adekvatnu kaznu. STOP NASILJU NAD ŽENAMA, kaže nam Danijela.

KRALJEVO: Olga snimila nasilnika, koji mesecima maltretira komšijskog psa!

I pretučena žena je ispričala šta joj se dogodilo i kako je, kako kaže, nastao haos.

-Klea je bila zatvorena, dok neko nije otvorio kapiju i one izlete sve na ulicu. Tu su bila deca koja ih znaju, koja dolaze u dvorište i maze ih. One jurcaju srećne, nikoga ne diraju. Taj čovek počinje da lupa o terasu, na šta mu ja kažem da je sve ok i da ih tako samo plaši. Vezujem je,.. On me tada gađa saksijama, izleće iz stana i tu nastaje haos, napisala je ova Kraljevčanka.

Nadamo se da će jedan nasilnik manje hodati ulicama ove države,…