Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Štene bez krzna ostavljeno u šumi da ugine, ponovo se uči poverenju

Štene bez krzna ostavljeno u šumi da ugine, ponovo se uči poverenju

0
PODELI
šumi petface

Maleno štene napušteno je u šumi u Majamiju, na Floridi, da ugine. Na svu sreću, malenu kerušu, koja se sada zove Harli, pronašla je policija i prevezla je u bolnicu za životinje.

šumi petfaceOna se sada postepeno oporavlja i uči da ponovo veruje ljudima jer je pronađena u užasnom stanju. Nakon što je spasena, Harli se tresla prestrašana. S obzirom na to koliko je bila uplašena i nepoverljiva, teško je bilo nahraniti je.

Pročitajte još: 10 činjenica o napuštenim životinjama koje će vas razbesneti!

Štene ima oboljenje kože, nekoliko otvorenih rana duž celog tela i oko 90% njene dlake je opalo. Harlin put do potpunog oporavka, kako fizičkog, tako i do emocionalnog, biće dug, ali je u dobrim rukama i ima profesionalnu veterinarsku negu kako bi mogla ponovo da stane na svoje četiri šape i bude veseo i dobar pas.

šumi petfaceZahvaljujući nezi koju trenutno prima, Harli ima šansu za nov i bezbrižan život i nakon potpunog ozdravljenja se svi nadaju da će imati nov dom gde će biti baš onakva kakva i treba da bude – SREĆNA!

Pročitajte još: Gluvi pas Solo 11 godina bio napušten na ulici, a sada uživa u prvom domu!

Svim štencima za pravilan rast i razvoj potrebna je hrana koja će im obezbediti sve hranljive materije. Taste of the Wild High Prairie Puppy Formula za štence sadrži meso bizona, dehidrirano jagnjeće meso, grašak, krompir, proteine krompira, pečeno meso bizona…

šumi petfaceSvi ovi sastojci pomoći će vašem ljubimcu da vodi zdrav način života, a da pritom oseti senzacionalan ukus hrane.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime