SUPERHEROJI: Radnici „Kolubare“ i vatrogasci spasili zarobljenog psa i dali mu ime Miljan!

Da SUPERHEROJI ipak postoje dokazuje nam današnja priča, tačnije njene glavne zvezde – radnici „Kolubare“ i vatrogasci koji su imali malo drugačiji zadatak – da spasu zarobljenog psa!

SUPERHEROJI petface

Foto: Printscreen

Naime, sve se odigralo 4. marta, kada je jedan od radnika kopa “Kolubara” čuo je cvilenje u blizini. Ugledao je psa, koji je bespomoćno molilo za pomoć. Miljan (kako su ga radnici kasnije nazvali) zalutao je na strmi blok od uglja visok petaneest metara i uplašeno cvilio, dok ga jedan od radnika nije ugledao i odmah pozvao vatrogasce u pomoć.

Pročitajte još:
DISKRETNI HEROJ IZ KRALJEVA: Jovica spasio desetak životinja iz poplava!

Vatrogasna služba je bez oklevanja krenula, postavila merdevine i spasla mališu, koji ih je posle hepienda nagradio veselim mahanjem repa i partijom posvećenog maženja.

SUPERHEROJI petface

Foto: Printscreen

SUPERHEROJI na čelu sa Aleksandrom kažu da ovo nije prvi slučaj da pronađu zarobljenog psa, jer ih vlasnici često bacaju u džakovima i onda su psi prepušteni na milost i nemilost sami sebi. Jako su srećni što su spasili Milijana jer život je život, a njihovo je da urade sve što im je u moći.

Pročitajte još:
Pogledajte kako su vatrogasci spasili psa iz jezera u Zrenjaninu!

VIDEO spasavanja psa postavio je Željko, jedan od zaposlenih u „Kolubari“ a vi ga sa uživanjem pogledajte na njegovom FACEBOOK PROFILU!

Izvor: VICE.com

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0