SUBOTICA: Traže se svedoci protiv C.L. koji godinama ubija kućne ljubimce!

– Pre desetak dana naši sugrađani su našli ovog psa na ulici u teškom stanju. Odveli su ga kod veterinara gde je, na žalost, ubrzo preminuo od posledica krvarenja izazvanih ispaljenim hicima iz puške, ovako nam priču o neverovatnom zločinu govori Sabina, aktivista „Anime Subotica”.

Daljom istragom, ustanovljeno je da je pas tog dana pobegao iz dvorišta i završio na ulici gde ga je upucao tada nepoznati muškarac iz crvenog automobila. Ovaj mili njuškavac bio je u stvari dekica, udomljen iz azila, miljenik porodice, redovno vakcinisan i čipovan, vrlo umiljat i pitom.

KRIVIČNA PRIJAVA: Lazar G.V. osumnjičen da uzgaja pse za borbe i učestvuje u njima!

– Tražili smo ubicu danima i vrlo brzo smo ga identifikovali! Radi se o C. L. iz Subotice, iz naselja Novi grad, koji vozi crveni automobil, ima pušku koju najčešće nosi u autu i često puca na životinje, pse i mace po celom gradu. Saznali smo da je prek, težak i agresivan, kaže nam Sabina.

svedoci petface

Ono što su daljom istragom saznali – šokiralo ih je! Naime, osumnjičeni već 20 godina ubija kućne ljubimce i životinje na teritoriji Subotice! Osim što puca na njih iz puške, baca otrov po ulici i dvorištima, gazi ih automobilom na ulici,..

– Pre 15 godina svojim komšijama je ubio mačku. Nije izmišljotina, jer je sam C.L. došao kod njih, sve im ispričao pred petgodišnjim sinom, smejući se, prepričava nam Sabina.

Sakupivši sva saznanja o ovom zločincu, „Anima Subotica“ je podnela krivičnu prijavu policijskom upravi u Subotici, ali bez svedoka i konkretnih dokaza – C.L. će ostati nekažnjen!

KRIVIČNA PRIJAVA za čoveka iz Kruševca koji je vezao konja za kola koja su u pokretu!

– Molimo sve svedoke i one koji imaju bilo kakva saznanja da se jave! Ono što je najveći problem je što se svi boje da svedoče, iako se radi o osobi od preko 60 godina. Puška će mu, nakon naše prijave, biti oduzeta ali on ima mnogo drugih načina da se iživljava na životinjama. Ako je do sada ubio na stotine maca i pasa, a većinu njih zverski mučio i uživao u tome, pitamo se samo ko je sledeći, za kraj razgovora kaže nam Sabina.

Zato, apelujemo na sve ljubitelje životinja i dobre ljude, koji imaju bilo kakve informacije i voljni su da svedoče protiv osumnjičenog, da se jave subotičkom Udruženju „Anima“ kako bi zlikovac bio priveden pred sud pravde!

PODELITE!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0