Naslovna VESTI EMOCIJE: Policajac ne želi da se odvoji od svog konja, koji je...

EMOCIJE: Policajac ne želi da se odvoji od svog konja, koji je poginuo!

2
PODELI
svog konja petface

svog konja: Herejon je ime policajca čiji je emotivni gest obišao svet! On nije mogao da prihvati činjenicu da je njegov dugogodišnji prijatelj mrtav i da je vreme da se odvoji od svog konja!

Naime, policijska kobila – šestogodišnja Šarlot – nastradala je nakon što ju je tokom rutinske kontrole udario kamion. Policajac je od siline udarca zbačen sa kobile, a ona je teško povređena pala na ulicu.

Pročitajte još:
POSLEDNJE ZBOGOM: Baki na samrti ispunili poslednju želju da se pozdravi sa svojim konjem!

svog konja petface
Herejon i Šarlot

Dok je Šarlot izdisala na putu, Herejon kojem je već dugo bila poslovna saputnica, ležao je pored nje sve do poslednjeg trenutka. Iako je i sam bio povređen, došao je do nje, zagrlio joj glavu i sve do poslednjeg trenutka nije želeo da se odvoji od svog konja!

Pročitajte još:
Žena heroj – tri sata spasavala konja iz blata!

„Animal Justice League“ iz Hjustona postavio je fotografiju na svoju Facebook stranicu:

svog konja petface
Šarlot

– Divimo se ovom policajcu. Veliko srce i snagu on ima. Kao što i sami znate – kada izgubite omiljenu životinju to je mnogo bolno. Ali, kada sa njom budete do samog kraja – to je zaista srceparajuće.

Keese Smit, portparol Odeljenja Hjustonske policije, izjavio je da se nesreća dogodila u četvrtak oko 10:15h, a da je Herejon koji je jahao Šarlot svih ovih godina odveden u bonicu nakon što su i njegovog konja odneli sa puta. Do tada on nije želeo da se odvoji od njega!

RESPECT!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.