Naslovna VESTI PSI Vlasnici hteli da ZAKOPAJU ŽIVU kujicu Tanzi, „kako bi joj olakšali muke...

Vlasnici hteli da ZAKOPAJU ŽIVU kujicu Tanzi, „kako bi joj olakšali muke jer je stara“!

0
PODELI
Tanzi petface

Kujica po imenu Tanzi ima 11 godina. Mnogo godina unazad je živela sa svojim vlansicima, koji su odlučili da joj „olakšaju staračke muke“ i ŽIVU JE ZAKOPAJU!

Naime, radnik šumske službe pre nekoliko dana bio je na straži kada je u daljini ugledao parkiran automobil. Nedaleko od njega video je i muškarca sa malim psom.

MALI BORAC: Pronašla ga je ŽIVOG ZAKOPANOG i jedva je disao. Danas on izgleda OVAKO!

Kako prenose američki mediji, čuvar je instinktivno predosetio da nešto nije u redu i brzim hodom krenuo u njihovom pravcu. Dok se približavao automobilu, video je da muškarac uzima pušku, a potom uočio i drugu osobu koja je kopala rupu u zemlji.

Tanzi petface

Približio im se i pitao šta se događa, a oni su mu odgovorili da žele da zakopaju psa. Međutim, pas koga je samo trenutak ranije video, nije bio mrtav. U iskopanoj rupi bila je prazna kutija, i čuvar Kris je shvatio da oni žele da psa zakopaju živog.

OKRUTNO: Ovo je pas koji je zakopan živ, a za počionioca ovog zlodela optužen je…NJEGOV VLASNIK

Kris je od muškaraca tražio da mu objasne zbog čega žele da zakopaju psa koji izgleda potpuno zdrav. Oni su mu odgovorili da je reč o veoma staroj ženki „kojoj žele da skrate muke“.

Čuvar je rešio da spase psa i muškracima rekao da su na privatnom posedu i da to ne smeju da rade, a potom ih uverio da bi zbog svog nauma mogli da završe u zatvoru. Rekao im je da napuste šumu i da će se on pobrinuti za kujicu, koju je, čim su otišli, odvezao u sklonište.

Ljudi iz skloništa su bili šokirani kad su čuli priču o ženki koju su nazvali Tanzi. Imala je mnogo sreće što je Kris došao na vreme.

Stručnjaci su otkrili da Tanzi ima 11 godina, i sada se nadaju da će joj uskoro pronaći novi dom u kome će lepo provesti svoju starost!

Izvor: Index.hr/ljubimci

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.