UKUS DIVLJINE ZA VAŠE PSE: Taste of the Wild sa pečenom srnetinom i bizonom!

Hrana Taste of the Wild dolazi nam iz Sjedinjenih Američkih država, a sajt Food Advisor, prepoznao ju je kao ultra premium hranu. Na osnovu njihove liste, gde su rangirani svi svetski proizvođači, većina Taste-ovih je rangirana visokom ocenom četiri, a pojedini su čak zaslužili čistu peticu.

Pročitajte još: Ovaj vlasnik je svom psu poklonio najoriginalniji poklon – sebe! (VIDEO)

Danas ćemo vam predstaviti liniju High Prairie sa pečenom srnetinom i bizonom. Radi se o lako svarljivim proteinima, koji predstvaljaju optimalan izvor energije za ljubimca. Ova hrana se proizvodi u dve varijante – za štence (Puppy) i za odrasle (Canine), obe formulisane na način da zadovolje specifične zahteve u ovim različitim životnim dobima.

Taste of the Wild petface

Kao i svi proizvodi Taste of the Wild, i linija High Prairie je proizvedena bez žitarica. To je posebno značajno, kada znamo da su većina alergijskih problema izazvani prisustvom kukuruza i soje u ishrani pasa. Takođe, prisutstvo žitarica u komercijalnim hranama za kućne ljubimce, često izaziva i mnoge zdravstvene probleme, od gojaznosti, preko probavnih problema, a u poslednje vreme, sve češće i dijabetesa. Moramo napomenuti da pored toga što se ne sadrži žitarice, ona takođe ne sadrži ni ostatke životinjskog mesa, ni pojačivače ukusa i bolja.

Pročitajte još: IZDRŽLJIVOST BEZ PREMCA: Izgubljeno štene je plivalo satima, sve dok ga nisu spasili mornari koji su ga slučajno opazili!

Pored preukusnog mesa divljači, linija High Prairie je obogaćena i prirodnim antioksidansima, oličenim u voću i povrću. Ova formula sadrži borovnicu i malinu, voće koje sadrži fitonutrijente koji su zaduženi za zaštitu ćelija u organizmu. Za zdravu probavu, zaslužni su koren cikorije i paradjz, koji održavaju ravotežu crevne flore i velika su podrška radu probavnog sistema.

Taste of the Wild petface

Sve ove namirnice uzete zajedno, pospešuju opšte zdravlje psa, jačajući njegov imuni sistem i čineći da njegovo krzno i koža budu zdravi.

Jel smo već rekli da je Taste of the Wild preukusan izbor za vaše pse?! Nismo?! Sada vam kažemo. 😀 Budite sigurni da će je vaši ljubimci obožavati.

 

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0