Naslovna VESTI PSI INĐIJA: “Jedan vlasnik i njegov pas terorišu SVE vlasnike i ljubimce u...

INĐIJA: “Jedan vlasnik i njegov pas terorišu SVE vlasnike i ljubimce u gradu, a nadležni ĆUTE”!

0
PODELI
terorišu petface

Ukoliko živite u Inđiji i poznajete nekoga ko tamo živi, sigurni smo da ste čuli za slučaj “jedan čovek i njegov pas” – kako gas vi nazivaju! Naime, našoj redakciji se javila čitateljka iz Inđije, Nadica, koja je želela da skrene pažnju na nasilje koje se dešava u ovom gradu, a o kome SVI ČUTE!

– Molim vas da prenesete vest o ovome, jer tražimo krivca i tražimo pravdu za pse. Ovo nije prvi put da se dešava u Inđiji, nemoral i zlo prema životinjama je redovna pojava koja se mora kažnjavati, kaže nam Nadica!

INĐIJA: Pomozimo Dragani da pronađe Bokija koji je NESTAO iz dvorišta!

Naime, kako smo saznali vlasnički staford je u centru grada, na samo 50 metara od policijske stanice, usmrtio jednu kucu. Nakon incidenta, vlasnik je sa psom odšetao!

– Belu kucu, tipa retriever, koja je tu svako veče čekala nisam našla, odvukla se da ugine, nije se čula više, ostala je ogromna lokva krvi koju je devojka što radi u šopu oprala. Svi nadležni su obavešteni, ali kao i pre mesec dana kada se isto desilo kod sata, niko neće sankcionisati, kaže nam ona.

Ona dodaje da vlasnici staforda znaju ko je, ali ga kriju, jer im tako odgovara.

– Ovaj lik je za nekoliko dana 4 puta napravio incidente i napao pse. Dakle, isti vlasnik i pas terorišu jedno mesto, dodala je Nadica i objasnila da se nasilnik još uvek traži! Nikome nije jasno zašto nadležni ćute i zašto niko ne reaguje!

– Prolaze dani, organi ne reaguju, jer su na odmoru, niko ne prijavljuje ko je to bio. Ipak je dvadeset ljudi bilo okolo dok se ovo dešavalo, a on šeta tako gradom i pušta svog psa na decu i na ulične pse. To je strašno za sve nas i nadam se da ćemo uskoro čuti ime i prezime. Samo želim da izađe u javnost šta se dešava ovde, rekla je Nadica za kraj!

PODELITE, SPREČIMO JOŠ VEĆA ZLA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime