Tradicionalna žurka sa DEDA MRAZOM u Delta City-ju

tradicionalna: Deda Mrazovih 12 pomoćnika, 11 kuca i jedan kunić iz Beograda, Novog Sada i Kragujevca, koje ste u januaru izabrali svojim glasovima, rešili su da malo predahnu i prepuste svoje uloge pomoćnika novim drugarima.

Tako je, dobro ste razumeli – i ove godine biramo 12 DEDA MRAZOVIH POMOĆNIKA u ova tri grada. Druženje započinjemo tradicionalnom NOVOGODIŠNJOM ŽURKOM  u BEOGRADU u tržnom centru DELTA CITY, u nedelju, 26. novembra od 13 časova!

tradicionalna petface

Potrebno je da povedete svoje mezimce bilo koje vrste, ponesete odlično raspoloženje i POKLONČIĆ ZA NAPUŠTENE LJUBIMCE i tradicionalna zabava može da počne!

Pročitajte još: ISPUNILI SMO NOVOGODIŠNJU MISIJU: Prikupljeno POLA TONE HRANE za napuštene ljubimce Srbije!

Kao i svake godine, skupljaćemo hranu, ćebiće, poslastice, povoce, igračke za sve mace i kuce o kojima se brine jedno od beogradskih udruženja za zaštitu životinja. Vaš mezimac će dobiti novogodišnji paketić, fotografiju sa događaja za uspomenu, ali i priliku da postane jedan od 12 Deda Mrazovih pomoćnika.

tradicionalna petfaceOčekuje vas i dodatni program koji ćemo vam uskoro otkriti, a do tada, vi šaljite svoje prijave i obezbedite svom drugaru mesto na najveselijoj novogodišnjoj zabavi za mezimce, a evo kako to možete i da učinite.

U NASTAVKU OVOG TEKSTA, U DELU ZA KOMENTARE, UPIŠITE NAM SVOJE:
IME i PREZIME

BROJ, VRSTU I IME ljubimaca koje dovodite

S nestrpljenjem očekujemo prijave vaših papagaja, kunića, hrčaka, maca, kuca i ostalih ljubimaca za najveću NOVOGODIŠNJU ŽURKU ZA LJUBIMCE! 😍