Naslovna Komercijalna grupa DIRLJIVO: Ovo su najveće transformacije napuštenih pasa!

DIRLJIVO: Ovo su najveće transformacije napuštenih pasa!

2
PODELI
transformacije napuštenih pasa petface

transformacije napuštenih pasa: Oni su sada siti, negovani i žive u domu punom ljubavi. Oni vole, njih vole.

Iako je psima dovoljno malo hrane, vode i sklonište od hladnoće, neki vlasnici ne mogu ili ne žele da im obezbede ni taj minimum. Tako, neretko, psi završavaju na ulici.

Pročitajte još:
OVO je mesto gde pobeđuje ljubav prema ljubimcima!

Kada im se sreća osmehne i udomi ih neko pun ljubavi, onda napušteni i gladni psi izgledaju ovako…

transformacije napuštenih pasa petface
1. Njegovo ime je Sedar i pronađen je pored kontejnera. Bio je toliko mršav i nemoćan, da nije mogao da se pomera. Posle pomoći volontera iz službe za spasavanje životinja, Sedar je danas maleni, razigrani, čupavi pas, zlatne dlake, negovan i sit. Živi u novom domu.

transformacije napuštenih pasa petface
2. Šrek je pronađen jedva pokretan, sa nogama koje su bile “nevidljive” od rana i krzna, uprljanog smećem, trunkama.. Nakon što je njegov višak krzna uklonjen, a rane zbrinute, otkriveno je da je on šestogodišnji mešanac maltezera. Nakon oporavka u prihvatilištu pronašao je dom pun ljubavi.

transformacije napuštenih pasa petface
3. Kada je ovaj pas stigao u “Trio Animal Foundation”, prognoze za njegov oporavak su bile skoro nepostojeće. Ellen je izbačena na ulicu, uglavnom gladna, jela je samo kada bi se na nju sažalio neko od prolaznika sa ulice. Ipak, nakon samo nekoliko meseci pravilne nege, postala je sasvim drugi pas – razigrana lepotica čija se dlaka presijavala na Suncu.

Pročitajte još:
Svako od nas može: Besplatno pomozi napuštenim macama i kucama!

Ovo su stvarne priče sa ulica širom sveta. Dirljive i pune emocija, bude u nama osećaj brige o tim napuštenim bićima koja žive na ulici.

Zato mi, u igri NAŠE VELIKO SRCE, pokušavamo da ih učinimo što manje tužnim. Igramo za njihove pune stomake i život bez gladi. Priključite nam se tako što ćete postaviti fotografiju svog ljubimca u album: NAŠE VELIKO SRCE napisati pričicu za koga želite da igrate i pokušate da za njih osvojite Friskies hranu.

transformacije napuštenih pasa Friskies petface

Mi ćemo našu nagradu rado pokloniti onoj priči koju finalisti igre prepoznaju kao najdirljiviju. IGRAJMO ZA BUDUĆE ČLANOVE DIVNIH PORODICE KOJE ĆE IH UDOMITI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime