Naslovna VESTI PSI Maja traži psa, Ružu, koju viđaju u GSP-u! POMOZITE!

Maja traži psa, Ružu, koju viđaju u GSP-u! POMOZITE!

1
PODELI
traži psa petface

Maja je Beograđanka koja od 9.jula traži psa po imenu Ruža! Nestala je tog dana u jutarnjim časovima negde blizu marketa „Sunce“ na Ledinama! Od tog dana potraga za najboljom drugaricom Ruškom ne prestaje!

– Nije imala ogrlicu, čipovana je i sterilisana i odaziva se na ime Ruža, za Petface je rekla Maja Macanović vlasnica koja neumorno traži psa tačnije svoju najbolju drugaricu Ružu!

traži psa petface

Ono što je zanimljivo je da Ruža, izgleda svakodnevno, koristi GSP. To dokazuju fotografije koje u grupi za izgubljene i nađene ljubimce u Beogradu postavljaju korisnici Interneta, a Maja ju je odmah prepoznala!

Pročitajte još:
OBRT: Vozač GSP-a koji je spasio štene demantovao priču!

– Poslednje što znam je da je viđena u subotu uveče, u autobusu na liniji 88. Kako su mi napisali bila je u smeru ka gradu, negde kod opštine Novi Beograd. Molim vas, ukoliko je neko vidi, zadržite je i podelite ovu priču u što većem broju kako bi se moja Ruška konačno vratila kući, rekla nam je Maja!

Kako je napisala devojka koja i fotografisala psa, od Banovog Brda do Novog Beograda Ruška je bila na liniji 88!

traži psa petface

– Najnoviju informaciju koju smo dobili je da je vozač izbacio iz autobusa kod Lole u Železniku, pre otprilike dva sata! Izbačena je oko 11:30 tako da je velika mogućnost da je i dalje tamo, rekla nam je Maja.

Pročitajte još:
NEMANJA: Ona dve godine „živi“ u GSP. HITNO joj je potreban smeštaj!

Ono što će vam možda pomoći da prepoznate Ružu jeste „kuglica“ koju ona ima na leđima desno od kičme. Takođe, njen rep je na vrhu iste debljine i malo je odsečen.

Dakle, obratite pažnju svi vi koji koristite javni gradski prevoz, pogotovu na liniji 88! PODELITE kako bi što više ljudi videlo i možda prepoznalo Rušku!

Kontak telefon 0642634721, Maja

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.