SUPER IDEJA: Dok tražite Pokemone, prošetajte pse iz azila!

Da li i vi tražite Pokemone? Da li je i vas uhvatila ova „globalna groznica“?

Ako u šetnji gradom oko sebe primetite ljude koji hodajući unaokolo gledaju u svoje telefone i ne obraćaju pažnju na svet oko sebe, najverovatnije se radi o takozvanim „pokemonfilima“ – zaljubljenicima nove megapopulare igrice Pokemon Go.

tražite Pokemone petface

Procenjuje se da novu igru igra već osam miliona igrača, a nju ne možete igrati sedeći kod kuće ili u kancelariji, već traži dobro razgibane noge!

Pročitajte još:
BRAVO: Automat, koji od recikliranih flaša pravi hranu za ulične pse, sada širom sveta!

tražite Pokemone petface

Upravo ovo je iskoristio jedan azil u američkoj državi Indijani „Muncie Animal Shelter“! Naime, volonteri ovog skloništa za napuštene životinje pozvali su sve igrače Pokemona, da dok jure ove „čovečuljke“ šetaju nijihove pse!

– Ako po ceo dan i vi tražite Pokemone po ulicama, livadama, parkovima,..dođite do nas između 10h i 17:30h. Uzmite jednog psa iz skloništa i priuštite mu malo šetnje, vežbe i pažnje, napisali su na svojoj stranici!

tražite Pokemone petface

Međutim ono što nisu očekivali je prava NAVALA na pse! 😉 Sat vremena nakon postavljanja posta na Facebook-u, ispred skloništa se napravio red – kako dece tako i odraslih!

Pročitajte još:
SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVET: Spasavanje konja iz poplave!

tražite Pokemone petface

Na osnovu fotografija, možemo zaključiti da je akcija i više nego uspešna – neki psi i sami „vide“ Pokemone, drugi putem mobilnih, a treći su ipak zainteresovani za maženje sa „vlasnicima“.

SJAAAAJNO!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0