Naslovna VESTI PSI SLATKIŠI: Devojčica i tri mopsa neodoljiva su ekipa!

SLATKIŠI: Devojčica i tri mopsa neodoljiva su ekipa!

0
PODELI
tri mopsa petface

tri mopsa: Uprkos repiću, krznu, potencijalnom problemu sa buvama, svaki vlasnik će za svog psa reći da mu je kao dete. Ljubimci su ravnopravni članovi porodice, a ljubav koju im dajemo, oni nam vraćaju desetostruko. A kada u domu imate čak tri psa i jednu bebu, može se reći da imate svo bogatstvo ovog sveta. Upravo je to tema naše današnje priče.

Pročitajte još: NAJSLAĐI PRIZOR IKADA: Beba spava sa dva šteneta mopsa! (VIDEO)

Kada jedno novorođenče odrasta uz tri mopsa, nije nikakvo čudo kada ono počne da se oseća i da se ponaša kao da je jedan od njih. Upravo je to slučaj sa malom Kenedi, koja je od prvog trenutka okružena sa braćom Barnumom i Bejlijem i sestricom Talulom Bel. Malo je reći da su njih četvoro nerazdvojni. Sve avanture i nestašluke tri mopsa  i devojčice, beleži mama malene Kenedi i objavljuje ih na društvenoj mreži Instagram.

tri mopsa petface

Na fotografijama koje su apsolutno neodoljive, može se primetiti da je ovaj četverac potpuno sinhronizovan u svemu što radi. Devojčica i tri mopsa zajedno spavaju, šetaju, jedu, igraju se, izvode razne ludorije. Sve što čine, oni čine složno i sa puno ljubavi koja izbija iz svakog od njih.

Ne znamo za vas, ali mi smo se nepovratno zaljubili u ove mališane.

Pogledajte GALERIJU FOTOGRAFIJA devojčice Kenedi i njena tri mopsa.

Ovo je video devojčice Kenedi kada je ona bila beba i njena tri mopsa. Ljubav između njih je počela od prvog trenutka.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.