Naslovna VESTI HRVATSKA: “Ponosna sam na to što ubijam životinje, a ako imate problem...

HRVATSKA: “Ponosna sam na to što ubijam životinje, a ako imate problem s tim fotkama, ne gledajte“

0
PODELI
ubijam petface

Njeno ime je Acine Jadreško, a razlog zboga kojeg je mrze svi ljubitelji životinja je njen kako kaže HOBI. U ekskluzivnom intervjuu za „Total Split“, ova Hrvatica je objasnila kako uživa u brutalnom lovu divljih životinja, fotografije neretko postavlja na svoj Facebook page, a zbog njih kako kaže dobija i pretnje smrću.

Ono što je još strašnije, smatra javnost, je što u svoj krvavi hobi vodi i svog devetogodišnjeg sina.

VRBAS: LOVAC upucao labuda – labudica skrhana bolom!

Fotografije na kojima pozira krvavih ruku i lica, sa leševima ubijenih životinja, pored oderane kože svog plena ili, pak, dok u rukama drži izvađene unutrašnje organe životinja koje je ubila – kaže „ne mora da gleda onaj ko ima sa njima problem“.

– Ne očekujem da se svima sviđa način na koji živim svoj život. Znam da je puno ljudi protiv ovoga što radim i to je u redu. Mogu to razumeti. Pre dosta godina i ja sam bila protiv toga, ali to je bilo pre nego sam se upoznala sa činjenicama, kaže ona i dodaje: Dobijam pretnje. Svakakve pretnje. Da će me silovati, mučiti i ubiti, a te se pretnje dotiču i mog devetogodišnjeg sina.

ubija zivotinje petface

Iako se u javnosti spekulisalo da je Acine do sada ubila na stotine životinja, ona kaže da ih je bilo znatno manje – “22 različite vrste”.

Na činjenicu da svoje krvave pohode dokumentuje i hvali se njima na Facebooku, odgovorila je:

POBEDA LJUBITELJA ŽIVOTINJA: Prvi lovac u Hrvatskoj koji je osuđen zbog pucanja na psa, Brika!

Kao prvo, to je moja privatna stranica, lov je moja strast i ja sam na to ponosna. Ako imate problem s gledanjem fotografija mrtvih životinja, ne otvarajte moj profil i ne gledajte moje fotografije.

Acinin najveći plen bio je afrički bivo težak više od jedne tone, a jedini put kada se uplašila je kada je ubila lava na jugu Afrike, jer je „mislila da će oživeti“.

Da li opravdavate njen hobi? Pogledajte fotografije, koje su – upozoravamo – uznemirujućeg sadržaja!

Foto: Facebook
Izvor: Index.hr

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.