Naslovna VESTI PSI DOBOJ: Ubio vlasničkog psa, pa odsekao deo repa sa namerom da ga...

DOBOJ: Ubio vlasničkog psa, pa odsekao deo repa sa namerom da ga preda kao trofej!

0
PODELI
Ubio vlasničkog psa petface

Jeziva priča, sa neverovatnim motivom, vodi nas do Doboja gde je osumnjičeni O.K. Ubio vlasničkog psa – rasnog lovačkog psa, istarskog oštrodlakog goniča, vlasnika Budimira Milkanovića.

Naime, kako prenose „Večernje novosti“ O.K. iz Doboja ubio je psa da bi rep predao lovačkom udruženju „Fazan“. Da ovom jezivom činu nema kraja, govori i podatak da su u „Fazanu“ objasnili da mu je to moglo doneti poene, SAMO AKO JE REČ O LUTALICI!

Pročitajte još:
KRIVIČNA PRIJAVA: Poznati srpski pevač priznao: „Gazdinog psa sam udario. Plakao je kao dete“!

Naime, utvrđeno je da je O.K. u svojoj njivi u Konjuhama kod Doboja, Ubio vlasničkog psa, lovačkog psa istarskog oštrodlakog goniča, vlasništva Budimira Milkanovića. Zatim je skinuo ogrlicu sa vrata psa, odsekao mu rep, sa namerom da ga preda kao trofej Lovačkom udruženju.

Ubio vlasničkog psa petface
Ilustracija

Gnusni čin Dobojlije, pokušali su da istraže novinari „Večernjih novosti“, ali na obrazloženje koje su dobili – ni u najgorim snovima nisu mogli da očekuju:

– U nameri da saznamo motive tog čina obratili smo se Lovačkom udruženju “Fazan”, koje okuplja više od hiljadu članova sa lovnih revira dobojskog područja. Saznali smo da je ubijanje pasa praksa, koja se sprovodi u radu svih lovačkih društava, ali su osudili čin prijavljenog kao neprimeren i sramotan za lovca. Predsednik Lovačkog udruženja “Fazan” Vedran Božičković je (citiramo) obajsnio: U prikupljanju poena za izlazak u lovište, članovi za ubijenog predatora, uključujući i psa lutalicu i to na određenoj udaljenosti od javnih mesta najmanje 200 metara, dobiju isto toliko poena. Međutim, ovde se radi o tome da je usmrćen rasni pas, a čiji rep je on nameravao da prikaže kao dokaz da je ispunio svoju obavezu, prenose „Novosti“.

Pročitajte još:
VIDEO KOJI KRUŽI INTERNETOM: Traga se za ženom koja je izbacila psa iz automobila!

Centar javne bezbednosti Doboj podneo je Okružnom tužilaštvu prijavu protiv O. K., zbog sumnje u počinjeno krivično delo “Mučenje i ubijanje životinja” koje je počinio uz poseban “ritual” i zgražavanje javnosti.

Da li ima kraja,..?

Izvor: Vecernje novosti

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.