NAJNOVIJE INFORMACIJE: Trojica mladića osumnjičeni za ubistvo psa petardom!

Beograd je prvog dana nove godine nažalost dočekala vest – ubistvo psa petardom kog je pronašla Jelena Jovanović i fotografije objavila na svom Facebook profilu! Tačnije pronašla ga je živog, sa žicom oko vrata, ali je nesrećni pas u međuvremenu uginuo.

Vratimo se,..

Pročitajte još:
PRIKLJUČI SE I TI: Pokrenuta akcija „Petarde? Ne, hvala“!

– Baš mi je počela Nova godina…Krenem na posao i zateknem psa u ovom stanju…Policija je izašla na uviđaj…Ne zna se šta će biti sa njim…, ovako je glasio status Jelene, koja je 1. januara naišla na stravičan prizor u Bulevaru Kralja Aleksandra kod broja 488.

ubistvo psa petardom petface

Ustanovljeno je – NEKO je psu stavio petardu u usta, zapalio je, a od posledica eksplozije pas je teško povređen. Pre svega toga, NEKO je vezao psa i žicom, očemu mogu posvedočiti i fotografije koje je Jelena objavila!

Satima se pas na ulici mučio i krvario, sve dok nije naišla Jelena, pozvala hitnu pomoć za životinje, koja je odvela nesrećnog psa!

ubistvo psa petardom petface

Međutim, nije izdržao. Mališan je nakon nekoliko sati uginuo u mukama, jer je imao i unutrašnje krvarenje pored teške povrede donje vilice.

Pročitajte još:
NOVI SAD: Uprkos hladnoći Novosađani održali protest “Stop petardama”!

Odmah je pokrenuta i peticija „Kazniti odgovorne za mučko ubistvo psa petardom za doček 2016. godine“ koja u ovom trenutku ima preko 18 hiljada potpisa! Kako je navedeno u istoj, postoji osnovana sumnja da su ovaj zločin učinila trojica mladića za kojima policija i dalje traga!

Tako nešto može da počini samo poremećena osoba. Podneću krivičnu prijavu protiv NN lica dok se ne otkriju počinioci jer okolni objekti imaju kamere pa se nadam da će ih ubrzo otkriti, napisala je Jelena!

ubistvo psa petardom petface

Mole se svi da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovom zločinu ili konkretno o ovom psu, dostavi informaciju.

Pročitajte još:
KORISNO: Pomozite vašem ljubimcu da prebrodi glasne pucnje i mirise baruta!

U međuvremenu, potpišite peticiju, jer je to jedan od načina da se ovakvim zločincima stane na put. Izvršimo pritisak na nadležne da konačno procesuiraju one koji zlostavljaju nedužna bića.

PETICIJA JE NA LINKU: „Kazniti odgovorne za mučko ubistvo psa petardom za doček 2016. godine“

Na stranici Pravda za ubijenog psa 01012016 koju je pokrenula Jelena, možete pratiti novosti o ovom zločinu!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0