Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET PET PARTY U NOVOM SADU: Upoznajte učesnike naše najveće žurke za ljubimce!

PET PARTY U NOVOM SADU: Upoznajte učesnike naše najveće žurke za ljubimce!

0
PODELI
učesnici petface

Pet Party će biti poseban po mnogo čemu. Ono po čemu su naše žurke najprepoznatljivije svakako jesu naši dragi ljubimci i dobra atmosfera koju oni sa sobom nose. Ono što daje poseban pečat našim druženjima jesu i naši učesnici. Hajde da ih predstavimo redom….

Pogledajte kako smo se družili u Beogradu: PET PARTY U DELTA CITY-JU!

Ove godine na Pet Party-ju u Novom Sadu, jedan od učesnika biće DogPoint Club za pse. U pitanju su naši stari i dobro poznati prijatelji koji će nam predstaviti svoj koncept ovog psećeg raja. Veterinarka Tijana Stanojev i njena uigrana ekipa će se pobrinuti za izgled ljubimaca završnim ulepšavanjem pred reviju. Takođe, oni će biti i više nego raspoloženi da odgovore na sva vaša pitanja i da svim zainteresovanima pruže korisne savete koji se tiču zdravlja i nege kućnih ljubimaca.

učesnici petface

Pored toga, Pet Party će imati poseban kutak za najmlađe. U pitanju je radionica „Plavi pas“ koja je osmišljena od strane eksperata u više različitih oblasti. Ideja vodilja ovog koncepta jeste da se deca nauče pravilnom ponašanju prema psima. Zamisao ovog programa je da  kroz igru dete stekne navike koje obuhvataju pravilno ophođenje i pristup psima, da bi se na taj način smanjio rizik od psećih ujeda.

učesnici petface

Kada smo kod starih prijatelja, sa nama će se u BIG-u družiti i PET CENTAR. Nagovestili su nam da su pripremili popuste na svoj asortiman, kako bi baš svi gosti imali priliku da svoje omiljene proizvode pronađu po znatno povoljnijim cenama.

učesnici petface

Što se tiče programa, sve je već poznato. Vrata BIG Šoping centra se za sve ljubimce i njihove vlasnike otvaraju od 12 časova. U periodu od 12 do 15 sati, svi gosti imaće priliku da se na štandovima upoznaju sa našim učesnicima. Takođe, na posebnom štandu  biće izložen program MJ Trade-a, kao generalnog sponzora događaja i darodavca svih poklona i nagrada.

učesnici petface
Atmosfera od prošle godine.

Od 15 časova počinje revija na kojoj će učestvovati baš svi ljubimci. Oni će sa svojim vlasnicima prošetati po pisti, a žiri će na osnovu opšteg utiska izabrati pobednike u 15 kategorija, od kojih su neke: naj čupavko, super klempa, cica zavodnica, udavača…

učesnici petface

Svi oni će dobiti poklone kompanije MJ Trade. Pet Party ne bi bio to što jeste da za sve naše drage ljubimce nismo pripremili poklon paketiće. Ideja nam je da svaki mališan našu žurku napusti sa zadovoljni osmehom i punih šapa.

Još jedan od epiteta koji krase Pet Party svakako jeste fenomenalna atmosfera. Dobra energija koja vlada među našim gostima i učesnicima još jedan je razlog da se prijavite upravo sada.

I na kraju, kao šlag na torti – sve je POTPUNO BESPLATNO.

Zato prijavite vaše omiljene ljubimce i omogućite im provod koji zaslužuju.

Prijavite svoje ljubimce U KOMENTARIMA ISPOD SLEDEĆEG TEKSTA:

PRIJAVE ZA PET PARTY U NOVOM SADU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.