DOĐI NA ZABAVU ZA PSE – UDOMI ŠAPU!

 

UDOMI ŠAPU poruka je ovogodišnjeg PET PARTIJA – sada već tradicionalne žurke za sve kućne ljubimce! Prva adresa na koju stižemo je BIG ŠOPING CENTAR u Novom Sadu i to 9. juna, od 10h!

Šta vas ove godine očekuje?

Mnogo dobre zabave, puno lepog druženja, i naravno – POKLONI ZA SVAKOG KO NA ŽURKU DOĐE!

Ulepšajte mace, ulickajte kuce i 9. juna pravac u BIG!

PRIJAVITE SE

Šta smo pripremili za vas?

Žurka ove godine POČINJE u 10h, kada će sa nama biti napušteni drugari najvećeg grada Vojvodine! Možda je baš ta subota dan kada ćete svoj dom i svoj život upotpuniti novim prijateljem! Kuce koje su odbačene i napuštene, svojim tužnim okicama i veselim repićima dočekaće svakog posetioca ovog novosadskog tržnog centra! Dakle, ako razmišljate da UDOMITE – dođite u subotu i upoznajte se sa
onima koji mogu postati vaši novi kućni ljubimci!

Takođe, ova žurka biće podređena deci, našim najslađim i najmlađim sugrađanima! Od 10h radionica “Plavi Pas” i ove godine će na zanimljiv i edukativan način deci približiti temu odgovornog vlasništva, kako pravilno prići nepoznatom psu, kako se igrati sa lajavim prijateljima… Svaki mališan koji dođe može učestvovati u “plavoj” radionici! Naša žurka ne može proći bez drugara iz “Dog Pointa” – kluba za pse, koji će sada odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi sa negom pasa, a onima koji UDOME ili su već UDOMILI kroz mini vodič objasniti šta su prvi koraci koje treba da preduzmete!

Druženje i zabava i ODGOVORNO VLASNIŠTVO jeste glavna tema ovogodišnjeg PET PARTY-ja, ali kako bi svi posetioci bili nasmejani i siti, pobrinuće se naši prijatelji iz kompanije PURINA, koji će svakom posetiocu pokloniti PAKETIĆ IZNENAĐENJA! Dakle, baš svako ko dođe – otići će kući punih šapa 😉

Kako to i svake godine činimo – malo ćemo vas držati u neizvesnosti i nećemo otkriti baš sve detalje naše lude žurke. Dodaćemo samo da ćemo PO PRVI PUT ove godine proglasiti NAJVERNIJEG PSA, dodeliti puno diploma, zahvalnica i OPET – POKLONA!

Zato, ne časite časa – sve što treba da uradite je da se POTPUNO BESPLATNO PRIJAVITE.

Ostavite nam svoje podatke: ime i prezime, e-mail adresu i ime i vrstu
ljubimca sa kojim dolazite! I TO JE SVE!
Vidimo se 9. juna, od 10h, BIG ŠOPING CENTAR! Javite svima!