Naslovna VESTI PSI Kristina je udomila pit bula, Lili, iz azila, a ona joj je...

Kristina je udomila pit bula, Lili, iz azila, a ona joj je SADA spasila život!

0
udomila pit bula petface

Kada je udomila pit bula, Kristina nije ni mogla da pretpostavi da će joj baš ona spasiti život! Naime, priča nas vraća nekoliko meseci unazad kada se Kristina Spejn suočavala se sa krizom, usled odvikavanja od alkohola. Na drugom kraju grada, pit bul po imenu Lili, izgubila je svaku nadu da će je neko udomiti i spasiti je teških uslova u azilu.

-Kristina je vrlo patila i bila u velikoj depresiji. Onda je šest godina stara Lili ušetala u njen život i zauvek ga izmenila, za lokalne medije priča Kristinin sin!

Pročitajte još:
17 RAZLOGA ZBOG KOJIH NIKAKO (NE)TREBA IMATI PIT BULA!

udomila pit bula petface

Naime, šetajući pored pruge, Kristina i Lili su kao i svako veče pre toga uživale jedna u drugoj. Međutim, trenutak je bio dovoljan da se Kristini sloši, izgubi svet i padne na šine. U susret je nailazio voz! Pit bul Lili nije oklevala, već je svom snagom vukla Kristinu, kako bi je sklonila sa šina. U poslednji čas, Kristina je spasena, ali Lili je pretrpela ozbiljne povrede, usled udara voza!

udomila pit bula petface

Sve se odigralo vrlo brzo, pa su se i veterinari našli na licu mesta! Kako bi spasili Lilin život, morali su da joj amputiraju desnu nogu!

Pročitajte još:
3 šteneta pit bula koja su bila na ivici smrti, spas su pronašli jedni u drugima!

udomila pit bula petface

Međutim, to joj nije smetalo da i dalje živi život punim plućima. Konačno je imal sve što je želela – ljubav, toplinu doma, negu!

udomila pit bula petface

Nakon potpunog oporavka, Lili svojim primerom želi da edukuje ljude  o tome da je loša reputacija pitbulova potpuna predrasuda.

NEVEROVATNA PRIČA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.