Naslovna VESTI PSI Marija je pre 3 meseca ostala bez oka. Danas je udomila psa...

Marija je pre 3 meseca ostala bez oka. Danas je udomila psa bez oka!

0
PODELI
udomila psa bez oka petface

28. juna Marija je ostala bez oka, a danas je udomila psa bez oka i tako mu poručila – ISTI SMO!

Naime, krajem juna, Marija (26) je bila žrtva divljačkog napada nepoznatih mladića. Na putu od posla do kuće, Marija iz Alabame je bila napadnuta od strane četiri nepoznata mladića koji su pokušali da joj ukradu  automobil.

udomila psa bez oka petface

Jedan od napadača je pokušao da uđe u automobil, dok je Marija čekala na semaforu, a drugi je izvadio pištolj i pucao u nju kroz prozor sa strane vozača. Uprkos traumatičnom iskustvu, Marija je uspela da pobegne od napadača i odveze se do mobilne ambulante, koja joj je pružila prvu pomoć.

Pročitajte još:
Pokušali su da je siluju u Grčkoj, ali je u pomoć pritekao pas lutalica. Epilog – UDOMILA GA JE!

Nakon ukazane pomoći, Marija je otišla kući, a mladići – svi mlađi od 18 godina – ubrzo su uhapšeni. Marija je pokušala da krene dalje sa svojim životom. Ostala je bez oka.

udomila psa bez oka petface

U međuvremenu, „Animal Rescue Foundation“ (ARF) se očajnički borila da spasi štene, staro samo četiri nedelje. Bear, kako su ga nazvali, izgubio je oko nakon što je napadnut od strane drugog psa.

udomila psa bez oka petface

Baš tada Marija dobija želju da udomi jednog psa, jer joj je bio potreban najbolji prijatelj sa kojim će prolaziti kroz ovaj težak period. Tada se susreće sa ovim mališanom, a prva misao joj je – „predodređeni smo da budemo zajedno“.

Pročitajte još:
VIDEO: Ovo je odgovor na pitanje zašto udomiti, a ne kupiti psa!

– Zapravo moj dečko je pokrenuo celu stvar. Na Facebook-u je ugledao Bear-a i odmah mi pokazao. Potrčali smo bukvalno u ARF po njega, rekla je Marija.

udomila psa bez oka petface

– Marija je neverovatna osoba i očigledno je da su ona i Bear stvoreni jedno za drugo. Pred ovim slatkim dečakom je dug put oporavka, ali sada će on tu koračati sa Marijom, napisali su iz ARF-a.

Tako je divno videti „happy end“ ovih priča. Možemo samo da se nadamo da će se njihova ljubav i druženje nastaviti do kraja života!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime