Naslovna VESTI PSI Otvoren PRVI KAFIĆ u kome dođeš na kafu i udomiš psa!

Otvoren PRVI KAFIĆ u kome dođeš na kafu i udomiš psa!

0
PODELI
udomiš petface

Dođeš na kafu i udomiš psa! Ovo je koncept prvog ovakvog kafića na svetu, koji se nedavno otvorio u Los Anđelesu!

Idejni tvorac je Sara Volfgang, koja je još sa 16 godina spasila pse od zatočeništva u jednom skloništu i njihovoj daljoj eksploataciji. Tako je, ova velika ljubiteljka životinja, rešila da učini nešto više za njih i otvorila je prvi kafić na svetu u kom ti kao posetilac dođeš na kafu i istovremeno imaš mogućnost da udomiš nekog psa!

Pročitajte još:
NIJE LAŽ: 3.500 ljudi čeka u redu za udomljavanje pasa iz azila!

udomiš petface

– Svi naši psi dolaze iz lokalnih skloništa. Blisko sarađujemo sa njihovim volonterima, tako da oni tačno znaju kojim psima je najhitnije udomljenje. U svakom trenutku u kafiću je od 8 do 14 pasa. Ceo proces usvajanja može potrajati i do mesec dana. Razumemo da je to dugotrajan proces, ali osigurava da psi idu u porodice koje su 100% spremne na dugotrajnu posvećenost novom četvoronožnom članu porodice, rekla je Sara za „Bored Pandu“.

udomiš petface

Ovaj jedinstveni kafić otvorio je svoja vrata u decembru prošle godine, a za ova 4 meseca imali su 3 uspešna udomljenja. Svečano i zvanično otvaranje kafića predviđeno je za 7. april, kada će Sara sa svojim kolegama predstaviti potpuni koncept!

Pročitajte još:
NAJBOLJI POSAO IKADA: Jedan kafić u Britaniji traži osobe za čuvanje mačaka!

udomiš petface

– Pre nego što udomiš psa, bitno je da ga vidiš u „punom svetlu“. Upravo to omogućava moj kafić. Ukoliko nešto ne krene kako treba nakon usvajanja, pružamo mogućnost porodicama da vrate pse u naš kafić. Tako smo sigurni da neće završiti na ulici, ponovo, rekla je Sara!

Pa koliko je ovo sjaaaaajno!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime