Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Udomiteljka odbila da uspava malo drugačije štene pit bula

Udomiteljka odbila da uspava malo drugačije štene pit bula

0
PODELI
udomiteljka petface

Nakon što je udomiteljka, medicinska sestra iz okruga Vestčester, u američkoj državi Njujork, poželela dobrodošlicu u svoj dom malenom pit bulu koji se borio za svoj život, znala je da je ispred nje velika borba. Bez obzira na probleme koje je malena Saša imala, Mari DeMarko ju je volela jednako kao da je zdrava.

udomiteljka petfaceRođena početkom septembra sa rascepom nepca, Saša nije mogla da sisa i bila je u opasnosti da ugine već prvog dana svog života. Spasilac životinja Kortni Belu je pozvana i nakon što su uvideli da je Saši potrebna hitna nega, odveli su je kod Meri koja je imala veliko iskustvo u brizi o bolesnim mačićima.

Pročitajte još: On svakodnevno spasava napuštene životinje, a upravo je spasio kujicu i njenih 15 beba!

Tada je otkriveno da Saša boluje i od hidrocefalusa, to jest nakupljanja vode u lobanji, da ima respiratornu infekciju, infekciju urinarnog trakta, kao i ortopedske probleme.

– Ima sjajnu i veliku volju i odlučnost, rekla je udomiteljka DeMarko.

udomiteljka petfaceUprkos velikim problemima sa kojima Saša susrela nakon tri i po meseca života, ona je sve jača iz dana u dan, a sada čak i nosi divne haljinice i džempere kako bi se utoplila, a njena udomiteljka uživa u duštvu ovog malenog borca.

Pročitajte još: PRESLATKI SU: Dva šteneta ne prestaju da se grle od kad su udomljeni!

Štenci koji imaju problema sa razvojem bi trebalo da imaju dopunske količine mleka, kao i oni štenci koje kuja ne doji. Ukoliko odgajate štene kojem je potrebna dohrana, BABY MILK brenda Trainer je kompletna hrana u vidu adaptiranog mleka u prahu, namenjena ishrani štenadi, kao zamena ili dopuna majčinom mleku.

udomiteljka petface Ova hrana obezbeđuje neophodan unos sastojaka potrebnih za rast kao što su vitamini A, C i E, taurin i lizin. Ovo mleko je lako svarljivo, pospešuje funkcionisanje creva i pomaže pri varenju u prvim nedeljama života.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.